Új hozzászólás Aktív témák

  • Kris87

    aktív tag

    válasz medvezsolt #18681 üzenetére

    Szia!

    Sajnos nincs. Mármint ha nem volt felkészülve arra, hogy esetleg ellophatják, és a megtalálás érdekében nem volt telepítve rá olyan háttérben futó alkalmazás, ami ha észleli, hogy netre van dugva a gép automatikusan feltölti a hálózati információkat pl. külső ftp szerverre, akkor elég reménytelen.

    Ha elég drága gép volt, akkor miután feljelentést tett az ismerősöd a rendőrségen és persze a lan és wlan kártya fizikai címét is leadta, emellett lesz olyan hülye a tolvaj, hogy azzal felmenjen netre rúter nélkül, akkor megtalálható.

    Inkább az apróhirdetéseket nézegessétek, hátha.

    zszszs: Net egyébként van? Tuti az az ip címe az eszköznek? (ipconfig - alapértelmezett átjáró)

    vargadani: Nem teljesen tiszta, hogy mit is szeretnél pontosan a rúterrel, de a koleszban gondolom 802.1x alapú hitelesítés van. XP-n előfordulhat, hogy ennek a támogatása nincs telepítve alapból. A programok hozzáadása és törlése résznél van olyan, hogy windows telepítő, ott ellenőrizd. De ha telepítve van, akkor próbáld a "services.msc" alatt angolul keresni, valami wired network lesz.

    Szerk: Másodjára elolvasva azt hiszem kapizsgálom, a talán vpn tunnel-es neted akarod tovább osztani AP-vel? Megldható, de több infó kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák