Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Üdv a hozzáértőknek!
    Lenne egy kérdésem, melyre tuti tudjátok a választ, csak én nem vagyok otthon a vezeték nélküli nettel kapcsolatban. Mivel koliban vagyok és itt van a gép is, így a vezetékes netet otthonról kiköttettettük, mivel fölösleges volt, nyáron viszont költözök vissza, így kellene egy alternatív megoldás, először mobilnetre gondoltam, de arról inkább csak rosszakat hallok mint jót, így az alábbi esetre gondoltam:
    Mivel uncsitesóm 3 háznyira lakik tőlem (utca másik oldala, szembeszomszédtól 2házzal arrébb) és neki van kábeles net (t-kábel, 5megás azt hiszem), így arra gondoltam hogy egy wifi router vételével én is betudnám fogni az ő netét (természetesen ebbe ő beleegyezik :DDD ), és nekem is lenne netem nyáron.
    A kérdés, hogy ez a táv (~300m szerintem) áthidalható-e wifivel, ha igen akkor tudnátok ajánlani nekem egy olyan routert ami biztosan tudja ezt a távolságot?
    Előre köszönöm a választ! :R
    Ha a kettő webshop [link]; [link] kínálatából valami típust tudtok nekem erre a célra ajánlani akkor megköszönném (van ismerős, azért innen :B ). :R

Új hozzászólás Aktív témák