Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz AxBattler #2496 üzenetére

    Értem én persze. De csak azért, mert 100e forint volt a kiindulópontja, attól még egy consumer kategóriás tablet nem lesz business class. Látszik, hogy még nem döntöttek, még keresgetik, hogy mi is lenne jó nekik. Még funkciókban is, hiszen billentyűzetesből indultunk és most ott tartunk, hogy kiderült, az nem is kell. A MiiX-re is azért írtam csak, hogy az consumer cucc, hogy tisztában legyen vele. Aztán majd eldönti.

    Ha már Lenovo, akkor a Lenovonak a Thinkpad a business class termékvonala. Tabletben például ez. Ha megnézed, paraméterekben "papíron" semmivel nem jobb, mint a Miix, de az árcédula mégis más. A különbséget az alkatrészek, az összeszerelés, a támogatás minősége adja. (A semmivel sem jobb azért túlzás, mert jobb is - pl. ez digitizer tollal kezelhető, ami üzleti használatnál szempont lehet - de azért alapvetően ugyanaz a hardver, felszereltség kategória.)

    A FHD meg jó dolog touch felületen, de nem biztos, hogy pont office-ra jó. Sőt, office, excel, stb. esetén éppenséggel még hátrány is lehet. Nem viccelek. A desktop felületen a FHD felbontás 10-es méretben az gyak. hangyakakikkal gurigázás, teljesen olvashatatlan, használhatatlan. A MiiX 10" is csak úgy használható, hogy "gyárilag" 150%-os nagyítás van beállítva. Ezt eleve sok dekstop alkalmazás már nem is szereti, szétesik tőle. (Az office azért nem ilyen, az OK.) Egyébként pedig egy pdf vagy egy pp prezentáció semmivel nem néz ki jobban egy 720p-s tableten, mint egy FHD-sen. De tényleg. Nagyítóval nézegetve persze esetleg ki lehet izzadni különbséget, de hogy egy üzleti bemutatón ebből semmit nem lát senki, az ziher. Egyébként is, nem úgy volt, hogy projektorra akarod kötni?

    [ Szerkesztve ]

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák