-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carlosGTX
csendes tag
Sziasztok!
Win XP SP3-at telepítettem újra egy jó 10 éves (nem saját) rendszeren, a probléma az, hogy nincs hang.
Alaplapi drivercd nincs meg, így neten kezdtem illesztőt keresni: Systemrequirementslab kihozta hogy az alábbi típusú integrált hangkártya-driver a felelős: ATI t200 unified avstream driver -ezt önmagában sehonnan nem tudtam leszedni, viszont azt írták hogy ez az ati catalyst telepítésével frissítésre kerül - felraktam azt, de hang továbbra sincs.
Írom / képet linkelek hogy a vezérlőpultnál miket jelez ki:
1) Vezérlőpult / Hangok és audioeszközök --> nincs hangeszköz
2) --II-- / Hardver ---> pedig a listában ott van az alapi hangkártya (catalystból felrakott) drivere
(ha rámegyek akkor kiírja hogy megfelelően működik)
3) Rendszerinformáció / Összetevők / Hangeszköz - ebben a listában csak egyetlen egy drivert jelez ki, mégpedig az ac97-et amit próbaképp raktam fel - hátha azzal menni fog
(ez a rész azért érdekes mert nem jelzi hogy hozzá van adva az ati t200-as driver -pedig engedélyezve van)
4) ha kell még a feltelepített audiokodekekről linkelek - bár nem hinném hogy az számítana valamit isJa és fizikailag nem húzódott ki semmi, tehát csak szoftveres lehet a probléma.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest