-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz hajtömeg #36349 üzenetére
Nincs ilyen. W7 alá beteszed a merevlemezt, lemented az adatokat, majd megformázod (lehetőleg xp alatt és akkor nem lesz ilyen gond).
(#36350) miaoumaoi: Olvasd el, hogy itt mit írtam.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pixel06
csendes tag
sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, vagyis inkább előbb a problémát írom le.
Mostanában újra tettem jó pár configot, olyanokat amikben semmi változtatás nem történt és előtte is xp volt rajtuk.
Amint megtörténik a feltelepítés, egy idő után kék halállal újraindul, szóval meghalnak az op-k, akkor is ha csak beindítva van a vas, és semmi folyamat nem fut pár perc és vége, reset jön.
amint felettem a win7-et ez a probléma megszűnt, tökéletesen futnak.
más is találkozott ilyen XP hibával? (hozzáteszem nem ugyanarról a telepítő cd-ről volt az összes), ha igen, megoldást tudtok-e rá?
Privátra illik válaszolni....
-
-
pixel06
csendes tag
az olvasható memóriák mérete.
a hibakódot most nem tudom neked leírni.
mindegyik gépben 2 gb ram volt/van.
de mondom, ezeken a gépeken előtte xp futott. és hardverileg semmi nem lett változtatva rajtuk.
szerk.
de lehet mégis. emlékezetből kerestem szóval nem biztos
Stop 0x000000D1 or DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
szunyog199
tag
Hali.
Egy számomra érthetetlen problémába ütköztem.
A minap a jól megszokott módon(formázás, telepítés) kezdtem el telepíteni a jól megszokott lemezről az XP-t. Ez egy módosított XP, ami felrak a telepítés során egyéb progikat.
A baj a következő: Elindítom a formázást, leformázza. Aztán másolj a fájlokat, eddig oké, utána jön egy reset, winXP betöltődési képernyő, majd a grafikus módbani telepítés. Amikor ez véget ér jön egy újabb reset, ami után már a programokat kéne telepítenie. Azonban itt jön a probléma. Ugyanis amikor ujraindul a gép, akkor már a betöltődési képernyőig sem jut el, hanem fekata alapon fehér betűkkel kiírja a következőket: "A Windows nem inítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található: C:\WINDOWS\SYSTEM\vga852.fon
A Windows eredeti telepítő CD-jéről a telepítőt elindítva megkísérelheti a fájl kijavítását. A javításhoz a nyitó képen válassza a J parancsot."Na ezt már megtettem, hogy DOS módba a telepítő i386-os mappájában lévő vga852.fo_ fájlt felmásoltam a SYSTEM mappába, azután el is indul az XP, de valami egészen gagyi módban, ugyanis semmi a jól megszokott XP kinézet, meg semmi korábban említett programok nem kerülnek fel a gépre. Gondoltam itt arr, hogy esetleg túlságosan karcos a lemez, kipróbáltam másikkal, ugyan ez lett belőle. Aztán egy másik XP telepítőt(WinXP4ever 2011) és ezzel is ugyanezt csinálja. Próbaképp feltelepítettem a Win7-et, ez csodával határos módon egy gond nélkül felment és működött, csak ezzel meg az volt a gond, hogy ez egy nem mai gép, és vannak benne olyan eszközök amikre nincs Win7-re driver, szóval jobb lenne az XP, de azzal meg gondok vannak.
Én már hardveres hibára gondolok, mert ilyen még nem fordult elő, pedig többször telepítettem már ezzel a lemezzel gépet és gond nélkül felment. Ha vkinek van vmi tippje ötlete az mondja már meg mit lehet tenni. Köszönöm.
-
válasz szunyog199 #36357 üzenetére
Mi lenne ha egy nem összetákolt okosjóska féle kilövöm a windowsupdate-t, tűzfalat meg a service-k felét mert úgyse kell használnád, hanem csak egy GYÁRI XP-t amiben SP3 van integrálva?
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
szunyog199
tag
válasz kraftxld #36358 üzenetére
Én szerintem leírtam érthetően, hogy évek óta ezt az XP-t használom és semmi ilyen probléma nem merült fel, már vagy 10edjére telepítem és mindig ugyan azt csinálja, eléggé érdekes lenne, hogy a gép életre kelt és bemondja az unalmast hogy neki nem kell ez a fajta XP. Kíváncsi lennék, hogy mitől lehet ez.
-
válasz szunyog199 #36359 üzenetére
Mondjuk attól, hogy a kókányolt telepítőd lehet épp ennél a gépnél nem megy. A hiba megtalálásának legegyszerűbb módja, hogy első körben egy tiszta, nem gányolt XP-t megpróbálsz felrakni. Ha azzal megy akkor a kókányolással van a gond....
De bocsi, úgyse értek hozzá, még életemben nem telepítettem XP-t
[ Szerkesztve ]
-
szunyog199
tag
válasz kraftxld #36360 üzenetére
Meg fogom próbálni egy nem ,,kókányolt,, lemezzel is, csak az volt a fura, hogy idáig erre a gépre mindig felment ez a módosított XP. És azért valljuk be, azért kényelmesebb egy ilyen lemezzel XP-t telepíteni amivel már nem kell tökölni, hogy az alapvető programok rajta legyenek.
-
válasz szunyog199 #36361 üzenetére
Tény, hogy kényelmesebb, de van vele szívás bőven. Amúgy szerintem WDS-el sokkal egyszerűbb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz szunyog199 #36357 üzenetére
Az .fo_ fájl egy MS féle cabinet archivum, amit ki kell tömörítened, és azt kell bemásolnod.
Az ingyenes MS cabarc képes erre, és fut dos módban. Kicsit régen használtam utoljára, de a szintaxisát megtalálod neten. (vagy ha másik gépen tudsz dolgozni, egy winrar is kezeli a cab állományokat)
Elnézve a 4ever-t, van benne egy-két lenyúlás más, hasonló ilyen XP-kből.
kraftxld: Az okosabb kiadásokra egyáltalán nem igaz, amit mondasz. Persze voltak olyanok is, amiket említesz.
Viszont egy tény, az XP-nél rosszabb alapot nem is lehetne választani ilyesmi oprendszernek, már attól memória olvasási hibák jönnek elő, ha 6-7 programot feltelepítesz gyorsan egymás után, pl.a post install keretein belül.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz CPT.Pirk #36363 üzenetére
Az ilyen Blade, Ultimate, stb. editionok 101%-a gány szar, fos és még finom voltam
Home környezetben tessék szépen összekattintgatni, nagyobb gépparknál meg rendes WDS-t vagy SCCM-et használni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kraftxld #36364 üzenetére
Nem, nem így van. Mutathatok neked egy 41k-s .reg fájlt, ami csak XP tweak, egyik ilyen oprendszerből származik, megkeresheted benne, hol vannak olyan beállítások, amik miatt rossz lesz. (az adott kiadásban ez az egyetlen beállításokat módosító állomány, ettől eltekintve gyári SP3-nak vehető)
Egyébként egy érdekes adat, 381MB-ra lehet lecsupaszítani egy gyári SP3-as lemezt, ha nem akarsz Win98-at upgradelni, a maradék helyre meg elférnek mondjuk sata driverek. Véleményem szerint ezzel adták meg a kegyelemdöfést az XP-nek, hogy még az SP3 sem kapott új drivereket, hogy ezzel is Vista, W7 felé tereljék a népet.
Én magamat a Linux felé terelem, XP-t már jó ideje nem használok, mert szörnyen elavult, Vista sosem jött be, Win7 elmegy, de ha nem lenne mindig valami gondom a Linuxos Ati driverrel, akkor csak játékra használnám a W7-et.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
félisten
válasz CPT.Pirk #36366 üzenetére
Amikkel már találkoztam ilyen moddolt telepítők vagy ilyen-olyan edition-ök esetén: [link]
Lehet, hogy van olyan, amikkel nincs ilyen gond, de ha én ilyen "edition-ökkel" találkozom, akkor kísérletet sem teszek a javítására, format c.Van amikor eredeti XP esetén is kijön valami hiba, és arra kell megoldást találni, nem szoktam arra pazarolni az időmet, hogy mókolt változatok hibáit kiderítsem...
CPT.Pirk #36369
Na igen, botnet story még kimaradt a felsorolásból, mint ahogy az is, hogy van ahol telepítést követően saját tulajdonba kell venni pl a Dokumentumok(meg egyéb) mappát, amit amúgy nem kellene.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kraftxld #36367 üzenetére
Persze, nagyobb gépparkkal nem volt dolgom, de mikor hoznak egy xy P3-as gépet, hogy ez meg az, meg amaz rossz rajta, meg ugyan kapjon már egy új wint, akkor csak nem fogok ott ülni egy órát, míg válaszolok a telepítő összes kérdésére (amit nem tud egyszerre megkérdezni - persze van erre az MS-nek saját unattanted lemez készítője az XP-hez, de az nem az igazi), meg felmegy az a pár alap progi.
Viszont még mindig áll, hogy megmutatom a reg fájlt, és megmondhatod, hogy mitől lesz gány.
Fire/SOUL/CD: amiket írtál, az tényleg nagyon gáz jelenségek. Pl. mikor fontos szolgáltatásokat tiltanak le, stb. Valaki egyszer felvetette, hogy az ilyen elterjedt dolgok, mint pl. Carlosca féle alkotásokkal fasza botnetet lehetne építeni...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz CPT.Pirk #36369 üzenetére
Köszi, de se időm, se energiám nincs ilyen 41K nagyságú reg file-okat mazsolázni
Amúgy épp egy olyan megoldáson dolgozok, hogy vagy WDS-el, vagy SCCM-el csak beboot-olják a kliens-t a hálózatról és rendesen csak be kell kattintgatni, hogy melyik verziójú win települjön és milyen MSI-be csomagolt progikat dobjon fel, valamint ugyanez a driverekkel.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz szunyog199 #36371 üzenetére
Másik CD-rommal/rammal/táppal is ezt csinálja?
-
félisten
válasz szunyog199 #36371 üzenetére
Nem lehet, hogy a CD/DVD olvasod nem olvassa rendesen a lemezeket?
Próbálkozz egy másik CD/DVD eszközzel...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dudi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #36368 üzenetére
én saját magamnak csinálom/csináltam az xp telepítőket, egyszerű elv alapján:
windows update-ről leszedem a frissítéseket, azokban van integrate parancs, ami az svcpack mappába bepakolássza a telepítő fájlokat és automatikusan települ a win install végén az összes. Ezenkívül van még a winnt.sif buherálás, az se csinál nagyobb galibát a telepítővel, viszont automatizálja rendesen. Ha meg valamit ki kellene valamit törölni a windowsból, mert nincs elég tárhely, akkor meg embedded windowst neki
és ha nagyon sata integrálás kell bele, akkor azt is inkább a driverpack mass storage csomagjával csinálom. De nlite meg társai...szerintem...
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
-
-
félisten
Nézd, azok a feladatok (és ezt most ne személyeskedésnek vagy arcoskodásnak vedd, mert nem annak szánom), azok a legprimitívebb feladatok, azokhoz tényleg nem kell nlite/vlite/rt7lite használata. Vannak azonban olyan feladatok, ahol nincs más megoldás, vagy WAIK vagy WAIK-ra épülő grafikus felületű szoftver... Nem tudom mennyire ismered a WAIK-ot, de abban kilométeres parancssorokkal lehet operálni, mindenféle visszajelzés nélkül, magyarul, ha egy kapcsolót elírsz/kihagysz stb, attól még nem fog neked szólni, megcsinál mindent, aztán majd csak akkor jössz rá, hogy valamit elpacsáltál, miután a kész ISO-t kiírtad, és telepítetted. (Aztán kezdheted elejétől az egészet)
Én is olvastam hibákról, amit hibás(bugos) NLite okozott, van ilyen is, ez tény, de nekem még nem sikerült ilyenbe belefutni, amit legyártok image-et (mindegy hogy WAIK-kal vagy arra épülö progival) az kifogástalan.
Az hogy egy komplett sata packot belepakolsz egy telepítőbe, az sem bevett gyakorlat, csak azt kell, ami az adott kütyünek kell. Erre jó példa, pl Acer Extensa vagy Aspire sorozat egyes tagjai, amibe aztán pakolhatsz AHCI drivert, amit csak akarsz, arra XP-t nem telepítesz AHCI módban. Fél órám elment, mire megtaláltam azt az egyetlen AHCI drivert, ami kellett neki, mert egyetlen masstorage packban sem volt benne, még a gyári driver lemezen is rossz AHCI driver volt... Szóval célirányosan kell drivert integrálni, nem pedig mindenestül, mert onnantól van az, hogy bizonyos alaplapok esetén ugyan feltelepül az OS, de utána meg szórja a BSOD-t, mert felpakolt valamit az integrált driverek közül, amit nem kellett volna...(Tipikusan, amikor olyan mókolást követ el valaki, hogy chipset driver hegyeket integrál egy telepítőbe, na az a telepítő az igazi orosz rulett)
Nem mellesleg(pusztán a magam szórakoztatására) már integráltam a W7 SP1 RTM-et(hivatalosan nem jelent még meg), úgy, hogy a számomra feleslegesnek tartott frissítésektől megszabadítottam... Na ezt sem lehet kivitelezni egy sima integrate paranccsal.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dudi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #36377 üzenetére
sata ahci: linux live kilistáztatod a pci dev infót, és az alapján tudod keresni a megfelelő ahci drivert...
waik: ismerem és nem értem mi szükség van rá otthoni környezetben. Kifejtenéd, hogy te mire használod?
Mint írtam a sima integrate parancs az svcpack mappába pakol és nem cseréli le a régi fájlokat. És érdemes /nobackup kapcsolóval telepíteni, így nem foglalnak a régi fájlok helyet.
Ha meg már replace kell, akkor szerintem hfslip jobb, mint az nlite.
És alap az ilyen buherált telepítő készítésnél, hogy 5-10 virtuális gépre feltelepíted, mielőtt kiírnád lemezre. Én se csináltam még bsod-os telepítőt, pedig már volt nlite-os is.Sounds like your fix is worse than your problem...
-
félisten
Nem az AHCI típusát nem tudtam, hanem azt az egy verziót nem lehetett megtalálni a neten. Ezt is úgy szereztem be, hogy egy másik gyártó honlapján találtam meg, egy másik kütyü driverei közt...
"waik: ismerem és nem értem mi szükség van rá otthoni környezetben. Kifejtenéd, hogy te mire használod?"
Teljes silent telepítők létrehozása, ami azt jelenti, hogy user beavatkozása nélkül települ fel az OS és minden felhasználói program (regisztrálva, amelyiket kell), amit az ügyfél kér. (természetesen ezt kizárólag hordozható gépek, jogtiszta OS, jogtiszta szoftverek esetén csinálom meg)Azt, hogy ezt hogy lehet kivitelezni, arról ne is kérdezz, nem fogok róla írni semmit, mert egyrészt elég összetett dolog, másrészt (egyes feladatoknál) programozói ismeretek is kellenek hozzá(eredeti végzettségem rendszerprogramozó) , ez valóban nem a home user kategória.
Részemről témát zártam. OFF miatt meg elnézést a többiektől.
[ Szerkesztve ]
-
szunyog199
tag
válasz Fire/SOUL/CD #36373 üzenetére
Na sikerült feltelepíteni az SP3-as XP-t.
-
válasz szunyog199 #36380 üzenetére
És mi volt a megoldás?
-
pixel06
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #36356 üzenetére
ez is egy érdekes dolog...
elsőnek nem gyárival csináltam. aztán egy gyárival utána szereztem még nem gyárikat, különböző verziókat, hogy véletlen se legyen ugyanolyan.
és minddel ez volt a gond.
-
benito86
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérek, mert takarítottam a billentyűzetem és sikerült vmi billentyűkombinációt benyomnom és elment a kép a monitorról..
Tehát újraindításnál van kép(jel), aztán mikor az XP bejelentkezne, akkor írja ki a monitor h nincs jel (gondolom vmi kimenet választó gombot nyomhattam el)
Kérlek segítsetek!
-
Lenry
félisten
válasz benito86 #36384 üzenetére
XP-n ilyen billentyűkombó tudtommal nincs, Win7-en is a Win+P, amit elég nehéz egyszerre véletlenül megnyomni.
próbáld meg, hogy csökkentett módban (boot közben, az XP logó előtt nyomkodod az F8-at) elindítod a gépet, törlöd a VGA drivert, majd újraindítasz és elvileg már be fog jönni a Windows, és újra tudod telepíteni a drivert.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
válasz benito86 #36387 üzenetére
Jah, közben én is inditottam egy xp-t és rájöttem, hogy az ott nem működik, töröltem is, hülyeség nem kell a topikba.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Egy nagyon láma kérdésem, lenne, de egyszerűen kihagy az agyam
Amikor meg akarok nyitni PS-ben egy jpeg fájlt akkor ugye jobb gomb -> társítás -> Photoshop, de van olyan lehetőség és nekem idáig volt is, hogy jobb gomb-> szerkesztés PS programmal...
na ezt tűnt el, most csak jobb gomb -> szerkesztés és megnyitja Paintben
Nem jut eszembe, hogy tudom ezt visszaállítani, hogy a PS-t is alapértelmezett szerk. proginak ismerje fel
Help pls
előre is köszi
R -
törölt tag
válasz Rav3n02 #36389 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Sendto mappába bemásoltam a Photoshop parancsikonját.
Ha mindent jól csináltál, akkor egy adott fájlon jobb kattintással a Küldés menüpontban megjelenik a Photoshop is. Így jobb klikk egy képfájlon ->Küldés->Photoshop alkalmazásával mindig csak az adott fájlt nyitja meg a programmal, a társítások nem lesznek megváltoztatva.
Előnye, hogy nemcsak a jpg, hanem más egyéb képformátumokat is rögtön lehet küldeni a programba, anélkül, hogy hozzátársítanánk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rav3n02 #36391 üzenetére
Ez is két kattintás.
1. Jobb klikk a fájlon
2. Küldés->PhotoshopÉs már szerkeszthetsz is.
Egyébként így oldom meg a nem txt kiterjesztésű szöveges fájlok megnézését is, mert a Jegyzettömb ikonját is odamásolom, és akkor egy fájlt rögtön a Jegyzettömbbe tudok küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz #93794560 #36392 üzenetére
jogos
csak ha simán szerketsztés alattvan akkor nem kell lefelé mennem és almenübe lépni, mert így csak ugyanaz lesz mintha a társítással, csinálom, mert a társítás almenüben megjelenik a PS...tudom, hogy kényelmes és lusta vagyok, menjek a francba, de idáig működött és idegesít, hogy nem tudom visszahozni
-
K10PA
csendes tag
-
brd
nagyúr
válasz Rav3n02 #36393 üzenetére
Gondolom, PS újratelepítéssel megoldódna, de az nem biztos, hogy megoldás. Úgy tudod ezeket beállítani, hogy nyitsz egy intézőt, ott eszközök/mappa beállításai/fájltípusok, és kikeresed az adott típust, majd eljátszol az alul található 2 gomb valamelyikével. Ha nincs olyan közöttük, hogy Speciális, akkor a Visszaállításra nyomj (ez amolyan M$ logika, ne lepődj meg rajta, a hülyék, akiknek tervezik az OS-eiket biztos értik, miért jó ez, én nem). Ha megvagy, akkor látod a menüpontokat, persze nem mindet (üdvözöllek a csodálatos, ún. handler-ek világában, M$ "rulez", Win7-re ezt úgy sikerült továbbfejleszteni, hogy a filetípusszerkesztést csak külső programmal tudod megtenni - vagy regedit használatával), de ez most neked mindegy. Felveszel egy új menüpontot (nézz meg egy másikat, és az alapján). Arra figyelj, hogy ha szóköz van az elérési útban akkor idézőjel kell, és a filenévhez is írj mindenképpen ("%1"). Ha a menüpont nevébe írsz egy & jelet, akkor a jel utáni karakter lesz a menüben a gyorsbillentyűje.
Van egyébként erre emberi program is, ahol ezeket lehet szerkesztgetni, de most nem ugrik be a neve.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Rav3n02
senior tag
thx
Erre én is gondoltam, de a speciális gomb inaktív volt. Barátnőm gépéről van szó és van felhasználói és rendszergizda fiók is. A felhasználóiban próbáltam állítgatni úgy, hogy rg-ként indítottam a fájlkezelőt...nem engedte a spec gombbal módosítani átjelentkezés rg-nek és utána engedte...teljesen gyökér MS- dolog ez is, hogy futtathatsz rg-ként más fiókban is, de marhára nem mindenhol adja meg a teljes jogokat
sikerült végül köszi még egyszer
-
wrox
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #36344 üzenetére
Ha engedélyezem az installert, akkor mindent tud telepíteni, vagyis minden sz*r fel tud települni.
Pont az lenne a cél, hogy csakis és kizárólag nyomtatót tudjon telepíteni.
(Mindig minden körülmények között! )[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha ezt az elején már leírtad volna, akkor már akkor mondtam volna, hogy ez felejtős történet. Azt nem lehet felügyelni, ha valaki elindít egy setup.exe-t, mert az lehet nyomtatódriver, lejátszó, képnézegető, íróprogi stb stb-nek a telepítője, ezt nem lehet szabályozni.
Nem tudom, hogy miért van erre szükséged, de elgondolkodnék azon, hogy vegyek egy nyomtatót, aztán azt viszem a laptoppal együtt...
-
akaido
addikt
válasz Rav3n02 #36396 üzenetére
Vagy a File Menu Tools vagy a Send 2 Toys "lesz a Te barátod".
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest