Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz akaido #26188 üzenetére

    Köszönöm, már azt hiszem meg volt. Bár nem akartam, de asszem kénytelen leszek belevetni magam a téma sűrűjébe...úgy hátha. :)

    Sk8erPeter: Királyság, van benne ráció amit mondasz. :D (amúgy bírom a kritikát, köszi ;)) De tudod miért alakulhatott ez ki? Egy: gyorsan gépelek. Kettő: kevés az időm és sietek:) Három: ha mindenre kiterjedő részletes kisregényt írok akkor rengeteg felesleges kört előzök meg, és így a segíteni szándékozónak is könyebb, jobban képben van.... De azt hiszem mint mindenhol, itt is az arany középút a nyerő.:)

    Na akkor álljon itt röviden tömören: (kérésre elmondom az okot is hogy miért kell ez így nekem:) )

    + Két vinyó 120 és 250Gb. Régi Win 120-on. Partíció nincs egyik vinyón se.
    + Kellett egy Új Win. Kitaláltuk, legyen a másik 250-es vinyón, és majd bootoláskor váltok hogy melyik hdd-ről bootoljon be.
    + Fel is települt, hasít minden ahogy elterveztem. Probléma akkor jött elő amikor megakartam nyitni Régi Win 120 vinyó dokumentum and settings mappáját.
    + Jött a segítség: egyszerű file megosztás kikapcsolása, biztonsági fül, jogokat adok magamnak --> betudtam lépni a documetum and settings-be, de az almappákra már nem vonatkoztatta, hiába állítottam be, nemtudtam az alsóbb mappákba belépni.
    + Be kellett volna lépnem az applications mappába is, teljes megtagadás. Valahogy megoldottam, de az almappákra már megint nem alkalmazta.
    = Egyesével 6000 mappának jogot adni nem buli.
    + Program Files: bizonyos alkalmazást (nem igényel telepítést) nem tudok onnan indítani, megtagadva. Átmásolom, jogot adok, megint csak nem indítja el.

    Kérdés:
    Hogy tudok egyszerűen a teljes régi vinyómhoz hozzáférni?
    Miért nem alkalamazza az almappákra és a file-okra a hozzáférést?
    Miért állítódott el a Régi Win-em Desktop beállítása? Hol tárolódnak ezek a beállítások? Hogy tudom visszahozni?
    Ki tudom véletlenül törölni vlahogy új winből a régi hdd mappájának régi tulajdonosi jogát? (azaz az eredetit)

    ...és köszönöm mindenkinek az eddigi segítségeket :R

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák