- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Unlockert próbáld meg, sok törölhetetlen fájl kitörölhető vele, és ha XP alól nem sikerül valamilyen fájl törölnie (esetleg mert épp használatban van, és nem tudja feloldani, pl. rendszerfájlok), akkor újraindításra ütemezi (amikor nincsenek még használatban ezek a fájlok).
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Tomi7887 #26643 üzenetére
A Daemon Tools amúgy is felejtős. A DVD-írós problémákról szóló topicban lehet olvasni, mennyi hibát okoz... Helyette én a Virtual CloneDrive-ot ajánlanám, nagyon letisztult, egyszerű, kis helyet foglaló program. Mellesleg nem okoz összeakadási problémákat a DVD-íróval (ahogy a Daemon Tools vagy az Alcohol 120%).
Sk8erPeter
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés, hogyan tudom kiküszöbölni azt, h ne a win induljon, hanem a parancssor jöjjön elő?
köszi
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
brd
nagyúr
válasz Biriboyka #26649 üzenetére
Töröld le a Windows\Prefetch tartalmát, majd indítsd újra párszor a windowst, de mindig csak akkor csinálj egy-egy indítást, ha indulás után a HDD-hez már nem nyúl. A "csík" futása valószínűleg sokkal nem lesz jobb, viszont az utána lévő folyamatok felgyorsulnak.
Ja meg egy töredezettségmentesítés sem árthat.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
jahatpersze
aktív tag
2002-es sp3-mas gépről 9.00.00.4503 verziójú windows media playerrel zenét hallgattam és most másodjára elment a szám közepénél a hang újrastartoltam az asott számot amit hallgattam és ment tökéletesen. WMPlayer hiba? vagy hangkártya?
-
Newyorker
addikt
A gondom a következő, van nálam egy laptop, a hevr adta nézzem meg, a következő a gond!
Elindul a gép kiírja az alábbi hibát:
"A windows nwm indítható, mert az alábbi féjl hibás, vagy nem található:
\windows\system32\config\systemA windows eredeti telepítő cd-jéről a telepítőt elindítve megkísérelheti a fájl kijavítását. A javításhoz a nyitó képen válassza a 'j' parancsot"
Ha elindítom a telepítőt, akkor ezt írja ki:
"A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.A először látja ezt a képernyőt, akkor indítsa újra számítógépet. Ha ismét megjelenik akkor kövesse az alábbi lépéseket:
Végezzen vírusellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezekt és merevlemez-vezérlőket. Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van e konfiguálva. és lezárva. Futtassa a CHKDSK /F programot a lemezhibák megkeresése érdekében, majd indítsa újra a számítógépet."
A kérdésem, hogy mit tudok tenni?
Én újból fel szeretném tenni a win-t, de a telepítőnél állandóan a fentit írjasegítsetek
köszönöm
-
Csabee.
nagyúr
válasz Newyorker #26657 üzenetére
ha nem kell adatot mentened akkor a cd-ről bootolj be, és amikor írja hogy van fenn xp, és a javításhoz nyomj j-betüt akkor ne nyomd meg a J-t hanem esc.. és töröld az egész particiót ami van, készíts új particiót ahogy szeretnél, formázd NFTS - re és enter. és elkezdi telepíteni a szűz xp-t!
Üdv: Csabee.
-
Newyorker
addikt
válasz Csabee. #26658 üzenetére
a gondom az, ha ESC-et nyomok, akkor újraindul a gép
ha viszont benne van a bootos win cd, akkor elindítja ugye a telepítőt, de ott az elején végigfut alul minden a kék képernyőn, majd elfeketedés és bejön a kék halál és az van leírva ott, mint amit fentebb leírtam
-
Newyorker
addikt
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz Newyorker #26667 üzenetére
igen, egy dosos ablak fogad majd, és ott elkezdi tesztelgetni érdemes kb fél órát futtatni, és az errors-nál majd kiírja ha van hiba.. ha nincs akkor szerencséd van!
ezt követően a hdd-t teszteld le!
Illetve van egy mini xp a boot cd-n azt is majd elindíthatod hogy az megy-e vagy sem
-
jahatpersze
aktív tag
2002-es sp3-mas gépről 9.00.00.4503 verziójú windows media playerrel zenét hallgattam és most másodjára elment a szám közepénél a hang újrastartoltam az adott számot és ment tökéletesen. WMPlayer hiba? vagy OP?vagy fájl?
-
Csabee.
nagyúr
válasz jahatpersze #26672 üzenetére
hát.. én egy 11es mediaplayert feltennék és mellé egy codec packot, akkor mindent kell vinnie!
-
-
-
Balli
őstag
Ket particiora van bontva a vinyom. A dokumentumok mappa azon a meghajton van ahol az XP es a programok fel vannak telepitve.
A kerdesem hogy hogyan lehetne atrakni ezt ugy a masik ures particiora, hogy ha a dokumentukok ikonra kattintok (pl a START menuben) az jojjon fel automatan illetve a programoknal is az legyen az alapertelmezett dokumentum mappa.Athens 2004
-
akaido
addikt
Jobb klatty a doksik mappán, majd Áthelyezés
Megjegyzés: az Asztalról szoktam indítani a Dokumentumok mappát, mert akkor "megspórolom" a start menü indítását.
[link][ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
jahatpersze
aktív tag
Melyik a legjobb, legstabilabb Windows XP Prof.? Verzióra vagyok kíváncsi.
-
válasz jahatpersze #26685 üzenetére
Windows XP SP3 a legújabb frissítésekkel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz jahatpersze #26687 üzenetére
Sk8erPeter
-
Biriboyka
senior tag
válasz Biriboyka #26690 üzenetére
Kutászkodtam és rájöttem, hogy a Kaspersky ami ennyire lelassítja a rendszerbetöltést. Látni, hogy az mivel a legnagyobb kiterjesztésű fájl a prefect mappában a NTOSBOOT.pf file. A neten rákeresve találtam is ellenszert, de a kevés angoltudásommal nem sikerült értelems nyelvre lefordítani. Tud valaki segíteni? [link]
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
SPC3RUN
tag
üdv!
nekem sima xp-m van sp nélkül magyar, kéne magyar sp1
googlebe nemtaláltam : -
localhost
Közösségépítő
válasz SPC3RUN #26692 üzenetére
itt megtalálod de a google helyett a download.microsoft.com-on érdemes nézni.
De miért nem az SP3-at szeretnéd? (az sp1 2003-ból való!)http:\\Update.microsoft.com nem tölti le?
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
SPC3RUN
tag
nem engedte feltelepíteni merthogy nem érvényes a licensz kulcs vagy mi
erre nincs valami program? -
-
-
jahatpersze
aktív tag
válasz Sk8erPeter #26689 üzenetére
szerencsére nekem is ilyen van
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
WIN XP32 SP3 HUN
Mi a csoda az az ekrn.exe???
A futó alkalmazásoknál látható, kb. 44 MB-ot használ, s valamiért blokkolja az outlook express-t. Valami virnyák, vagy része a windows-nak?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest