Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue Eagle

    őstag

    válasz c64fanhun #99010 üzenetére

    Szia!
    Hol is kezdjem? A Lumia 520 egy igen jó kis telefon VOLT! Szomorú, de tényleg elszomorít engemet is, hogy (már nem is emlékszem mikor pontosan) teljesen lekapcsolták a WP 8.1 szervereit véglegesen megszüntetve a támogatást. Legalább az áruház menne! De NEM megy sajnos. :O Nem tudom mennyi olyan WP teló van még fennmaradva ami hivatalosan nem támogatta a Windows 10 Mobile frissítésre váltást, ugyanis ide tartozik a kérdéses Lumia 520, hiszen a listában nem szerepel. Talán e számok alacsony mivolta hozta meg a Microsoft döntését.

    De térjünk a tárgyra:

    Tehát, elvileg nem rakható rá a W10M, de gyakorlatilag igen.
    Ha szeretnéd kínozni magad és megtapasztalni a "meglepően fürge" ellentétét, akkor tessék, itt egy kis segítség. Én biztos nem rabolnám az időm vele, az 512 MB RAM nem éppen kielégítő szám. Egyébként itt a fórumban ha visszaolvasol jó néhány hozzászólást, pont erről témázgatunk. Igen ám, de az itt szereplő telók hivatalosan megkapták a W10M frissítési lehetőséget.
    Egyszerű azokkal most a teendő, csak átadjuk az Otc-Updater-tool-nak a lehetőséget és már megy is fel a WP8.1 telóra a W10M. Ha pedig igazi eredményt akarunk elérni, akkor a W10M legutolsó kiadását/frissítését kell felrakni, ami már komolyabb vasaknak való. Míg a W10M-ben van fejlesztői lehetőség, addig a WP8.1-be bejutásért meg kell küzdeni.

    Ha majd jön valaki és azt írja csináld, mert ő is már csinált többször ilyet, legyen. Én viszont nem biztatlak. :(

Új hozzászólás Aktív témák