Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    Na akkor egy kicsi beszámoló a HTC 8X-ről Lumia 920-ra váltásról.
    A tervem még annak idején az volt, hogy megveszem a 8X-et és egészen addig használom, amíg a 41 MP-es Lumiát ki nem adják, ami eddig úgy néz ki nyár. De közben kifogtam egy első szériás hibás 8X-et. Állandóan újraindulgatott. Persze lehet mondani a szervizt, de akkor még úgy gondoltam majd a Portico javítja a hibát, hisz erről volt szó. Elsők közt meg is kaptam, de nem változott semmi sem. Utána jött FW frissítés, amit nem kaptam meg, aztán jött Maps-ra frissítés,a mit szintén nem kaptam meg. A napi 3-4.szeri újraindulás roppant idegesítő, főleg mikor az ember épp használja a telefont, mikor fogja magát és újraindul.
    Következő terv eladom a 8X-et, ami meg is történt, beteszem a SIM-et egy átalakítóba és az Omniámmal használom nyárig, de az átalakító tönkretette az Omniám SIM foglalatát. Most csak SIM nélkól működik.
    Telefon pedig kell, mert nem érnek el.
    Több lehetőség volt:
    Valami alma, BB Z10 vagy 920. Almát kizártam mert egyszerűen a bazári menüje nem jön be, BB Z10 sokáig úgy tűnt, hogy jó választás, de aztán kiderült ott is megy a töketlenkedés, mert hol van a beígért 70.000 app??? Eddig sehol sem. Persze tudom lehet droidos appokat konvertálni, na de azért ne már. Ráadásul olyan appokért, amikért WP-n nem kell fizetnem a BB-nél megkérik az árát, még hozzá nagyon is. Ez nem tetszett.
    A 920 tűnt tökéletes választásnak, mert:
    - a rendszert már ismerem
    - ha kijön a nagy gép, amire várok ez megy csajom kezébe és ez neki is tetszik (már most lenyálná)
    - nokia támogatottság
    - nokia appok
    - jobb kamera
    - jobb füles

    Mint látjátok Droidot mint lehetőséget meg sem említem.

    HTC 8X, Lumia 920 közti észrevételeim:
    - 920 nehezebb, de alig érezhetően
    - nem recseg, nem ropog nyomásra a ház egyiknél sem
    - az anyaghasználat a 920-nál selymesebb
    - 920-nál zavaró a kamera körüli fém keret, mert mikor fogja az ember akkor állandóan ott pihen a mutatóujj és így lenyomatos lesz.
    - 8X háza jobban gyűjti az ujjlenyomatokat.
    - érdekes, de 920-nál az összes app kitölti a kijelzőt, míg a 8X-nél maradt fekete sáv a kijelző tetején...ez meg hogy lehetséges???
    - érdekes, hogy az About menüben van egy olyan opció, hogy Carrier, ahol oda van írva az a cég, akitől vettem. Ilyen nincs a HTC 8X-ben. Érdekes és nem tudom, de ez minden Lumiában bent van?
    - a HTC 8X kijelzője szebb
    - A 8X-en a system mappa 2,4 GB, míg a Lumián csak 1,96...érdekes nemde?
    - A 920 három érintőgombját szokni kell
    - végre a bekapcsgomb oldalt van és nincsenek besüllyesztve a gombok...áldás
    - Ha a find my phone opciót bekapcsolom és visszalépek a menübe akkor off van melléírva, pedig be van kapcsolva és amúgy is kicsit másképp néz ki...ez is érdekes
    - egyből portico-val jött, remélem fagyás, újraindulás mentes lesz

    Egyelőre ennyi

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák