Új hozzászólás Aktív témák

  • Воланд

    titán

    nah, tudom, hogy a first world problemak koze fog tartozni, de akkor is leirom.

    louis vuitton, xxi. szazad

    1.: webshopon keresztul mas orszagba nem tudsz rendelni, mert csak
    2.: az egesz oldal hulladek flash-el van osszerakva, emiatt kuuuurva lassu, es vagy mukodnek a menupontok, vagy nem (ie, chrome, ff)
    3.: amikor vegre talalsz valakit, akinek a cimere megrendelheted es majd o hazakuldi neked, akkor a rendeles megtortente utan kapsz ket emailt, egyikben visszautasitjak a rendelesd, a masikban pedig elfogadjak. es persze az sms-t megkapod a banktol, hogy egyreszt egy font minusz, mert ellenoriztek a kartyadat, masreszt a rendeles osszege is minusz, mert most szepen zaroltak.
    4.: nem erted a ket emailt, a my purchases menupont alatt nincs a rendeles
    5.: irsz a supportnak, hogy wtf es 24 (!) ora mulva kapsz valaszt, hogy bocsi, de az email-ek helyes sorrendje az az elfogadsa, elutasitas lett volna (nem, nem igy kaptam meg), masreszt meg menj a picsaba a kulfoldi kartyaddal, utald el a lovet.

    szerk.: bonusz. olyan hogy cookie, vagy valami nincs, ugyan abban a bongeszoben nyolcvanezerszer kepes bejelentkeztetni, hogy ha nem mukodo menupont eseten valamelyik keresoszolgaltatassal keresel direktlinket.

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák