Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz Blyan #15253 üzenetére

    Amilyen luzer vagyok.. az elozo galaxy nexus a vasarlast kovetoen nem sokkal kicsuszott a zsebembol a kocsibol kiszallva es murvas-koves talajon azonnal lehorzsolodott tobb helyen a keszulekhaz. Mondjuk ez volt az elso es utolso, de szoval erted.. Az uveg ott nem uszta volna meg. De abban igazad van, hogy ez tunik a legjobb alternativanak, kell egy tok, kicsit jobban odafigyelni es kesz.

    4s meg i5 nem lenne rossz ha nagyobb lenne. Nekem pl. a galaxy nexus elott note 1 volt, az 5,3"-hez kepest a 4" eleg kicsi nekem. Igazabol telefonalasra hasznalom a legkevesbe, nalam a telefon leginkabb bongeszesre meg minden masra van hasznalva. Volt ipad minim, na azon elmeny volt a bongeszes vagy a kepek nagyitasa-kicsinyitese --> en valamiert erzem a kulonbseget nexus 4-hez kepest.

    L920 - igen, wp-n van nehany alkalmazas, ami nekem is hianyzik. Pl. a jefit-et nem ertem miert nem csinaljak meg, de van jonehany - most nem ugrik be - ami hianyzott, amikor 820-am volt. De ezekkel tudnek siman elni vagy helyettesiteni oket vagy lemondani roluk, ha az ertesitesek mukodnenek tartosan es megbizhatoan

Új hozzászólás Aktív témák