Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Mr. Double B #37694 üzenetére

    Nekem G580-om van, de wifivel én is s***pok rendszeresen, tegnap felraktam külön VHD-ba 8.1.et, előszor a full win8-as driverekkel, de egyiknél - szerintem wifi - folyamatos kékhalált dobott...utána próbálkoztam a Lenovo oldalán fent lévő új 8.1-esekkel, azzal már megy (kell Atheros Lan+ Wifi is), bár egyik-másik típusnál wifi-hez "inbox" van írva, vagyis 8.1 már gyárilag tartalmazza elvileg, mint pl. usb3 drivert.
    De amúgy ez a Lenovos új 8.1 driver pakk is egy kaki, mert pl. Intel VGA driverből és másból is, ahhoz képest, h friss dátum van odaírva, még a 8-asénál is régebbi verziószámú van odabiggyesztve...inkább Intel oldaláról szedtem le a legfrissebeket, azzal most megy.

    Másik, h nálam is TP-Link router van, de net szkadozik, korlátozott kapcsolat néha...tesóm notiján ritkábban, tehát nem tudom biztosan, de vsz nálam Atheros wifi adapter és driver nem az igazi :N , de hát mit várjunk, maga a márka full made in China... :D

    (#37695) sagem: nekem 8.1 Preview lalatt volt problémán tázfallal, registry buhera megoldotta [fix]. De a 8.1 RTM és legújabb 6.3 Comodo IS, v FW-nak már nem lenne szabad ilyet csinálnia, mert nálam tökéletesen müxik és ahogy hallottam másnál is.

    (#37704) Tirexi: "Win 8 Home Premium 64bit-re teszem"... :F win 8-ból nem csak 8, 8 Professional, 8 Enterprise ás a táblás RTM van, ez a home premium win7-nél volt, nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák