Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #17105 üzenetére

    No mint azt tudjátok, volt egy Windows 8 reinstallom - ja feleslegesen, de most ebbe ne menjünk bele... főleg, mert amit lentebb fogok írni annak fényében annyira nem is az.

    Az alig három nos Windows-on kíváncsiságból elvégeztem az sfc /scannow paranccsal rendszer fájlok épségének ellenőrzését. Meglepő eredmény lett, mert megismétlődött az októberi eset egy az egyben.

    Az októberinél is az volt a helyzet, hogy a friss rendszeren javítani kellett a hibás állományokat is, majd ezután soha többé nem volt vele gond.

    Na most ugye a Microsoft-tól közvetlenül letöltős Windows -om van. A Windows 8 frissítési segéd elvileg ellenőrzi kiírás előtt a telepítő épségét , tehát hogy ne kerülhessen fel hibás ISO a lemezre. Ebben az esetben már csak az a lehetőség van, hogy az író hibázott írásnál, de a telepítés rendben végre hajtódik, nem szakad meg.

    Szóval olyan program kellene ami Windows 8 kompatibilis, és amivel ellenőrizhetném, hogy a lemezről behúzott ISO állomány sértetlen e és pontosan ugyanazt a HASH eredményt adja mint amit egyébként adnia kellene :)

Új hozzászólás Aktív témák