Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    Morden24 és bobsys
    Tényleg elnézést a "kirohanásért". :R
    Csak ha ezt a pár sort leírtátok volna, akkor nem kellett volna egy Redmondi rendszermérnökkel csevegnem(tényleg Redmondi, megnéztem online a hívás infómat, amivel egyébként semmi gondom nem volt, mert olyan infókat is adott, amiről eddig nem tudtam), viszont a közel 450+Áfa/perces csevegést elkerülhettem volna.
    Én természetesen maximálisan egyetértek azokkal az OFF megjegyzésetekkel, amit írtatok, ez nem kérdés, csak ha már valamelyest "ismerjük" egymást (még ha csak így "virtuálisan" is), akkor tiszteljük meg már egymást már azzal, hogy adunk prioritást egymásnak, és nem azzal foglalkozunk, hogy a W7 milyen prioritást ad a cpu magoknak, meg melyik hülyegyerek, milyen W7-et használ(honnan lopta), meg hogy az tetszik neki vagy sem...
    (Egy másik topicban 2 napja az a téma, hogy melyik a jobb OS, a Linux vagy Windows. Na ennek az összehasonlításnak körülbelül annyi értelme van, mint egy nagy fémgolyót összehasonlítani egy kis fakockával, és "természetesen" az adott topic témája teljesen más...)

    A magam részéről Mea Culpa a részetekre, de innentől azt hiszem átmegyek terminátorba(ha kell) és ha úgy gondolom, akkor az ilyen warez Pinokkiókat elküldöm a bús picskerbe, még akkor is, ha ezért BAN-t kapok.

    Tudtommal ez egy szakmai topic, nem az a célja, hogy warez/nem megvett W7-ek hibáit orvosoljuk, az meg különösen nem érdekel, hogy szinte mindenkinek Ultimate-je van(vagy még "rosszabb", Enterprise), amit tutira nem vett meg.
    (Természetesen tisztelet a kivételnek.)

    UI: Aki meg "herélgetni" akarja W7-et, annak javaslom, hogy mennyen el egy disznótelepre, heréljen ki egy 750 kilós tenyészkant. Rá fog jönni utána, hogy
    1. nem egyszerű
    2. veszélyes
    3. utána csak a nevében lesz kan a kan...(nem látja el azt a "funkciót", mint eddig)

    Na a WAIK pont ilyen...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák