Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz sfdrakex #12637 üzenetére

    én abban nem hiszek hogy átvernek valakit azt hiszi eredetije van közbe meg nem

    Márpedig van ilyen, főleg a kisebb boltokban összerakott konfigok esetén.

    max nem foglalkozik vele, mivel vette a gépet

    Na hát ez az. Kisboltos patkány aszondja rak rá párezerért Windows-t, aztán utólag kiderül, hogy úgy lopott, ahogy van, közben meg még fizettél is érte. Én konkrétan ismerek embert, aki így járt.

    Viszont játékok sokszor előbb jelennek meg torrenten mint a boltban és már működő töréssel

    Sajnos, mivel már fű meg fa hozzájuthat sajtópéldányokhoz, ami egy probléma. Szerencsére az ilyet még mindig elég szigorúan veszik (ld. a nem régi Nintendo-s ügyet). Rohadékok várhatnának minimum a premierig, ha lenne gerincük, de hát nincs.

    A crackek meg általában nem vírusosak maga a crack miatt érzékeli úgy a legtöbb vírnyák kergető hogy az vírus/trojai/spy mivel az eredeti szoftvert módosít

    Tény, viszont remek módszer piggyback-elni velük a malware-t, mivel sokan még a hozzáértőbbek között is alapban elhessegetik a vírusirtót, ha jelez, pont azért, amit mondasz. Kussban épülhet a botnet.

    itt a fórumon is láttuk hogy pont eredetit használóknál volt olyan hogy újra kellett aktiválni a fene tudja miért, ami persze nem gáz egy legálisnál, de bosszantó

    Előfordul. Megnyom egy gombot oszt kész. Ha kilövik a krekket alóla, napokig bújhatja a warezoldalakat, mire megtalálja, hogy az ő kiadásához melyik csapat rittyentett új krekket stb.
    Meg amúgy még mindig: az egyik legális, a másik nem :)

    Sectumsempra - For Enemies

Aktív témák