Új hozzászólás Aktív témák

  • dgabro

    tag

    Sziasztok,

    Egy kis segítség, útbaigazítás kellene, ugyanis először egy WD MyBook-ot szerettem volna venni a médialejátszó mellé, de a HDD-s topikban a javaslatok alapján szem elé került talán egy jobb megoldás, mégpedig ez:

    MyCloud

    A hosszútávó terv mindenképpen egy itthoni NAS lett volna, ugyanis szeretném megoldani, hogy a médialejátszóhóz is legyen USB-n összekötve egy nagyobb tároló, valamint szeretném a dropbox és copy fiókjaimat is kiváltani egy saját felhővel.

    A kérdés tehát adott, ezzel a MyCloud-al sikerül-e megoldanom tulajdonképpen majd ugyanazt, amit most a Dropbox-al és a Copy-val teszek, vagyis, hogy adott esetben a munkahelyemen és itthon is tudok arra dolgozni, közvetlenül megnyitni és menteni rá adatokat pl. Ai-ból vagy Id-ből?

    Van-e egy jól megírt asztali alkalmázás ehhez is, amit a fájlkezelőkben (Finder/Intéző) gyakorlatilag egy külön meghajtóként látok, és tudok rá közvetelnül dolgozni?

    "A My Cloud adattárolók még DropBox fiókunkkal is összekapcsolhatóak, de emellett egyéb felhő alapú tárhelyekkel is képesek együttműködni."

    Ezt olvastam az egyik leírásban erről a MyCloud-ról, de ez valóban azt jelenti amire gondolok? Vagyis mondjuk a jelenlegi 2,5 gigás Dropbox fiókommal összekötve, ugyanúgy használhatom majd azt, csak most már 2 TB + 2,5 GB tárhelyem lenne? Ha ez így működne, már meg is válaszoltam magamnak a jól működő asztali alkalmazás dolgot a MyCloud-hoz.

    Ha esetleg ez így nem fog menni, tudtok javasolni valamilyen jobb megoldást arra amit szeretnék?

    A költségvetés úgy indult, hogy 25-30 ezerből szerettem volna kihozni a HDD-t. Aztán ezt a kompakt kis MyCloud-ot meglátva nem sajnálnám rá a 40-45ezret, azonban ha van ennél is jobb megoldás max 50 ezerig, akkor nagyon szívesen megnézném azokat is.

    köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák