Új hozzászólás Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz PAtr0n #1565 üzenetére

    Ha a szingli missönöket is beszereznéd, akkor a legjobban akkor jársz, ha a Steam-en veszed meg a WT Steam pakkot (japán és amcsi mission + XP-38G, A6M5 Ko, vmilyen P-36 + 1700GE). Karácsony előtt / körül le volt árazva, ~16euroért nem volt rossz vétel..

    Ha egyéb dolgot vennél, akkor érdemes az orosz oldalon bejelentkezni, és onnan venni (eltévedni nem lehet, mert minden ott van, ahol a .com oldalon), mert sokkal olcsóbban jön ki minden. Fizetési lehetőség van sokféle (a 4. a Visa, MC kártyás).
    Tankos pakkot most tudsz venni, ha elindul a nyílt béta akkor ezek már nem lesznek elérhetőek. Ha jan. 10-ig veszel egyet, akkor instant acces-t kapsz a zárt bétához, ha később, akkor valószínű várni kell.

    FW190... Nekem még csak az A5 van, de egyáltalán nem tetszik. A BnZ csak módjával megy vele, mert nem igazán gyors. Ezen kívül nem is emelkedik jól, de legalább nem is fordul... Még két dolog hiányzik róla, ami a mozgékonyságot befolyásolná, de a szintén nem fullos Bf109 G2-m majd' 100km/h-t ráver végsebességben, fordulásban 4,7s-ot, emelkedésben ~10m/s-ot... A D már biztosan jó lesz, de ezek az A-k nem igazán.

    ---------------------------------------------------------------

    Végre használatba vettem a MaciMacskát (F8F-1)! Még egyelőre totál nokedli, de úgy érzem tetszeni fog :)

    Egész jól hoz. Ez volt az első győzelmem (2. csata), és csak egy air kill + némi AAA és telepített tűzérség esett áldozatul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák