Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    volt már a problémámról szó itt a ph-n,illetve sokan jelzik ezt a jelenséget a oneplus fórumain is,de most van egy kis újdonság,amit tegnap/ma fedeztem fel.a probléma: otthon meglehetősen instabil a op 7pro telómon a vowifi.ha elkezdek a telefonomon böngészni vagy csak úgy nyomkodom a beállításokat,stb. akkor rövid,random időközönként (néhány másodperc-1-2 perc után) eltűnik a vowifi jel és átvált a telefonom volte-ra.ezután van amikor magától újra megjelenik a felirat,de sokszor csak a telefon újraindítását követően jön vissza a vowifi jelzés.ilyenkor természetesen nem csak a jel tűnik el,hanem maga a vowifi szolgáltatás sem működik.eddig azt hittem,hogy a telefonnal/oxygen os-el lehet valami bug,de most arra lettem figyelmes a munkahelyen,hogy akármeddig nyomkodom a telefonomat,a vowifi jel nem tűnik el,teljesen stabilan ott a felirat.
    otthon egy unifi ap ac lr szolgáltatja a wifit.próbáltam már 2,4 és 5ghz-en is,mind a kettőn el-eltünedezik a vowifi.sőt!van egy synology rt1900ac-s routerem,annak a wifijével is kipróbáltam,de annál is ugyanez a helyzet.
    a munkahelyen egy sokéves ap adja a 2,4 ghz-n a wifit.még gyengébb jelerősség mellett is stabil a vowifi,sosem vált át a teló voltéra.

    otthon már próbáltam priorizálni a wifit a telefonomnak,de az sem segített.mi a frászkarika lehet ez?
    pedig anno még az op-nak is jeleztem a hibát,küldtek is technikust,aki gyűjtött logot a jelenségről,de az eddigi frissítések nem oldották meg.illetve,a fentiek után én arra gyanakszom,hogy valami hálózati gebasz/beállítási gond lehet nálam.van itt valaki,akinek lenne ötlete a megoldásra?

Új hozzászólás Aktív témák