Új hozzászólás Aktív témák

  • LadyLorien

    tag

    Sziasztok!

    Mostanában kezdtem el érdekelt lenni a VOIP telefonálás irányában. A gond csak annyi, hogy teljesen analfabéta vagyok hozzá.

    A munkám és magán dolgok miatt is nagyon sokat kell telefonálnom, főleg mobiltelefonokra és itt ajánlották a Skype korlátlan havidíjas megoldást, de.... látom, hogy ők főleg csak vezetékes telefonokra támogatnak hívást az országban, nekem viszont mobiltelefonokat kell javarészt hívnom... Láttam, hogy van korlátlan is, meg 400 perces korlátozott csomag, viszont tényleg nem tiszta, hogy így akkor magyarországi mobil számokat is hívhatok-e vagy sem?

    Néztem Voip telefont is a dologhoz, de azt is olvastam, hogy a Skypehoz spéci telefon kell. Tényleg nem értek hozzá annyira, szóval ha valaki tudna nekem tippet adni, hol érdemes előfizetnem és milyen VOIP telefont tudok használni, azt hálásan megköszönném! :R (Mindenképpen olyan megoldás érdekelne, ami működik VOIP telefonnal - az se hátrány, ha be tudok állítani egy számot, amit kijelez a hívott félnek, ha esetleg vissza akarna hívni).

    Nagyon köszönöm előre is! :R

    Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!

Új hozzászólás Aktív témák