Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz L4mie #3234 üzenetére

    Jól látod, nem az. ESXi-t nem ilyen hardwarere találták ki. Lehet hogy össze lehetne szopni, de teljes mértékben unsupported, ha pedig instabil lesz, vagy egyszer összedől a vmfs, akkor pláne meg fogjátok bánni, mindeközben gondolom olyan rendszerről beszélünk ami ha közvetetten is, de pénzt termelne.

    Szóval ha ez a vas kőbe van vésve, akkor én a helyetekben inkább tennék rá egy kis Linuxot, amivel lesz software raid legalább, és arra mehet egy Vmware Player, Vmware Workstation, vagy Virtualbox, ha van egy picivel több Linuxos szakértelem akkor lehet GUI nélkül is csinálni, xen-el, quemu/KVM-el, stb... Ezek egyszerű, és olcsó megoldások, és nem igényelnek brand szervert.

    De igazából a lehetőségek száma szerteágazó ezen a vonalon, inkább azt kéne megnézni hogy mire lenne szaktudás és kedv, akár egy Windows Core-os HyperV is megteszi, vagy ha tömtök a gépbe elég ramot, akkor egy Windows 7-el is tudni fogja amit kell a fent említett megoldásokkal (Vm. Player, Workstation, Virtualbox). Ha nincs nálatok informatikus, de egy dekstop Windows telepítés azért megy, akkor ez utóbbi is elég lehet, és sw raidet az is tud.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák