Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    Talan a legfontosabb, hogy az ido eleg ra, amennyiben nem gondolkodsz, hogy hogy kellene valamit csinalni, hanem egybol kattintasz es csinalod. Ha nem tudod, akkor haladni kell, majd kesobb visszatersz ra.

    Kb. 2 ora alatt vegigmentem a 26 kerdesen, nyilvan ugy, hogy amit tudtam megcsinaltam, amit nem tudtam vagy varni kellett ra, azt kihagytam es kesobb visszatertem ra. Mivel kapunk egy papirt, igy felirtam harom oszlopba a teljesen elkeszult/reszben elkeszult/kihagyott feladatok szamat es egy szoban leirtam miert van vele bajom.

    Volt ket olyan feladat, amit szinte egyaltalan nem oldottam meg, ill. het, amit nagyjabol (80-90%).

    Magukrol a feladatokrol sajnos nem mondhatok konkretumokat, de nem lottok melle, ha a lentebbi linkeket megnezitek, ill. rengeteget gyakoroljatok a mozdulatokat, parancsokat. A hivatalos scenariok a lentebbi linkeken megjelenesukben pont ugyanigy neznek ki a vizsgan is.

    A vegen volt idom gondolkodni, ketszer vegig tudtam menni a feladatokon ismet, ellenoriztem mindet. Volt olyan, amit elso korben kihagytam, majd kesobb jottem ra hogyan kell megoldani. Ettol fuggetlenul kitoltottem a 4 oranyi idot, nem unatkoztam.

    Minden toolt megkaptok a sikeres vizsgahoz, es ugyan nem a leggyorsabbak, de boven hasznalhatoak. Van dokumentacio is, az advanced search-el tudtok keresni egyszerre az osszes doksiban, de szerintem jobban jartok, ha a megfelelo doksiban kerestek, igy sem gyors :)

    Itt egy link, hogy hogyan nez ki a vizsga felulete.

    A Finish gomb csak az utolso kerdesnel latszik :) A vizsga utan 1 oran belul volt eredmeny, egy weblap szerint azert, mert ment a management network :DD Ugyhogy valoszinuleg scriptek nezik a helyes megoldast, emiatt ha van egy elirasod valahol, vagy nem azt a nevet adtad a switchnek/portgroupnak, akkor lehet nem is veszi helyes megoldasnak, erre figyelni kell. Bar nem tudom, ha nem teljesen jo valami, akkor egy ember adna-e ra reszpontszamot :S

    Osszessegeben akkor is pozitiv velemenyen lennek, ha nem sikerult volna, mert valos feladatokat kapunk, valos kornyezetben, nagyon realis az egesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák