Új hozzászólás Aktív témák

  • HUfantom

    őstag

    válasz SkyS1gn #7460 üzenetére

    Nagyon finom enyhe kékben pompázik a rendszer.

    Nekem tetszik nem is hiszem hogy levenném. Persze csak ha színe fogta össze a csöveket, és nincs trutyi a rendszer belsejében. Én tennék bele valami más folyadékot. Esetleg az a desztvíz+alkohol az még egy kicsit lehet visszavesz a színből.

    batyesz
    Sajnos ilyen a vízhűtés. Levegőnél csak odaviszed egy jó kompresszorhoz, 3 perc és minden olyan mintha teljesen új lenne. A víznél le kell ereszteni, a problémás résznél megbontani, nézni ( Prociblokk általában ) , hogy van-e salak, kicsapódás. Ezután jöhet bele valami új folyadék. És ez még a legoptimálisabb dolog. Nem volt szivárgás, nem kellett teljes rendszert pucolni a rossz folyadék miatt, nem cseréltél a rendszerben semmit. Cserébe a vízhűtés meg tudja adni a közel teljes csendet, remek hőmérsékleteket teljes terhelés alatt. De kell neki idő és törődés is. És legtöbbször nem akkor amikor te eltervezed, hanem amikor ő akarja.

    Beírod googleba és jönnek a magyar boltok akik vízzel foglalkoztak. Azt hiszem mindkét bolt foglalkozik összerakással és kiépítéssel is, de szerintem itt is vannak olyan emberek akik tudnak segíteni.

    “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway

Új hozzászólás Aktív témák