Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Dealer95 #64900 üzenetére

    akkor szerintem 60+ egy sor venti, esetleg a jobb aljan ahogy nezem alulra is meg egy venti esetleg befer.

    a trukk az, hogy minel magasabbra engeded a vizhot a levegohoz kepest, annal jobb lesz a hutesi teljesitmeny. tehat a te esetedben magasabb hofokok mellett a tripla radinak elegnek kell lennie.

    tehat, ha mondjuk van 20 fok a szobaban es 30 fokos a viz, akkor lesz X W a radiatornal egyensulyi helyzetre, mig mondjuk 40 foknal ez 2XW, 50nel 3x. emiatt nem annyira jok egyebkent a vastagabb radik es emiatt egyaltalan nem jo a radiator pogacsa: mire a masodik radiatorra er a levego, addigra felmelegedik, tehat leromlik a hatasfoka.

    egy full cover block olyan viz +10-15 fok korul szokott lenni 200+Wos GPUknal, CPUnal ez olyan 0,1C/W (forrasztott intel / AMD), tehat realisan itt is olyan 10-15 fokokrol beszelunk. hard limit, hogy a vizhuteses alkatreszek 60 fokig vannak hitelesitve, afolott gyakorlatilag perceken belul kb minden degradalodni kezd a rendszerben ami muanyag, azaz az osszes tomites.

    kb 50 fokig jo vagy, ott meg a CPU es a GPU is meleg lesz, viszont innentol a legszallitast novelve javithato a helyzet. az S-Frame meg egesz biztos, hogy nem fog befulledni.

    ventibol olyat vegyel ami legalabb tud 100cfmet, ezek jellemzoen 2000+rpmesek, hogy legyen tartalek.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák