Új hozzászólás Aktív témák

  • pyth

    tag

    Sziasztok!
    Hát srácok, addig olvasgattam a fórumot és nézegettem yt videókat, míg teljesen beszippantott ez az épített vízhűtés dolog. Nem igazán a tuning miatt, nem igazán a csendesség miatt (több venti lesz a gépben mint eddig) csak egyszerűen mert tetszik. Így aztán az amúgy is cserére érett régi konfigom lecserélem és az újra meg vízhűtést tervezek. Első körben csak a proci lenne vizezve. Az új konfigom: Asus Z390 lap, i7-8700K proci, G.Skill Trident Z memória, gtx 1070TI vga, be quiet 700W táp és az egész egy Lian LI PC-011 Dynamic házba pakolva.
    Vissza olvasgatva sokan ajánlottátok Barrow, Bykski dolgokat és mivel jó tapasztalataim vannak az Ali-val, innen rendeltem pár cuccot: CPU blokk, radi, fittingek, szűrő ... 16/10 plexi csővel szertném megcsinálni.
    Amiben segítséget kérnék az a pumpa-tartály kérdés. D5 Next-et szeretnék. A ház jellégől adódóan csak egybe épített tornyos megoldás jöhet szóba.
    BMW001 egyik februári hozzászólása viszont kicsit megkavart :
    (OFF)"Aki tornyos kialakitassal akar D5 Next -et, az felejtse el. Hasznalhatatlan, a szilikon szar az aljan nem tartja meg a tartalyt meg uresen sem. Kicsit megdontve mar a gephazat kiugrik belole..."(/OFF)

    Mivel élőben, kézzel fogható közelségből nem láttam ilyet, nem értem. A videókon csavarokkal rögzítve elég stabilnak tűnik a rögzítés.
    Én igy gondoltam: D5 next + adapter + tartály Ezt a tornyot kéne a ház aljához rögzíteni esetleg a tartályt meg oldalt a radihoz rögzíteni. Ez így működne?
    Előre is köszönöm az észrevételeket, tanácsokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák