Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Vartanus #57700 üzenetére

    A cég egyéb húzásai miatt, mint pl az UEFI alá beépített telepítő, ami még azelőtt feltolja a vackait a Windows-ba, hogy végetérne a telepítés. Kikapcsolni persze nem lehet, viszont príma támadásifelület hekkereknek.

    Megsúgom, ha a hazai boltok/nagykerek nem nyelik le a Crosshair és a Taichi ára közti ~50€-s árkülönbséget, akkor már most is AsRock deszám lenne. Jobban is menne a fekete-fehér dizájnhoz...

    Most gyorsan rákerestem a standby RGB-re, és elvileg az Aura alól (Amit azért kellett törölnöm, mert egyes játékok anti-cheat rendszere megfogta és blokkolta a játékot miatta) be lehet állítani a standby módot is, de az csak addig működik, míg egyszer áramtalanodik a gép, utána visszaáll az alapbeállítás, amit nem biztos, hogy újra felül tudsz írni, mert az Auroa "bugos" ahogy a hivatalos fórumon fogalmaztak.

    Más fórumokon is találkoztam rengeteg panasszal az Aurára. Magam is tapasztaltam a korlátoltságát. Van benne "smart" üzemmód, ami hőmérsékletre színt vált. Gondoltam milyen jó, be lehet állítani 3 színt, 3 hőmérséklethez és -gondoltam- a hőmérséklet függvényében fokozatmentesen átkever közöttük... Túúúróóót! Amint eléri a hőfokot katt a másik szín. És csók. Nesze neked RGB meg 16 millió szín... ;]

    És ez nem egy nagyk érés egy vízhűtésre is reklámozott laptól. Aquaero évek óta tudja egy tucat vezérlővel. Asus meg egy hatalmas vállalat és ez az Aura vezérli az összes 100k-s lapjukat.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák