Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz bluemirage #9022 üzenetére

    Köszönöm részletes válaszod. Ez egy 90 évek közepén épült társasház, relatíve korrekt módon megépítve.
    Az egyik előző tulaj villanyszerelő volt, ő cserélte a vezetékek jelentős részét + mindent nagyon szépen elvitt falban (lan és koax külön csőben, kb. vagy 15 LAN kiállásom van a falon, ami full gigabites, szerelem volt első látásra, akkora öröm :).) Jelentős részét = az emeleten a lámpákhoz maradt az alu kábel, minden más réz.
    A terasz egy kis fedett terasz, oda a benti dugaljból hozta ki a két dugaljt, ezért van egx körön + az egy darab kis lámpa. A hűtő ezen a körön van valóban, mert az egyik benti dugaljt használja. No, ennél nagyobb bajom ne legyen.
    A sütő dugvillás, villanyszerelő azt mondta teljesen jó.
    Az elektromos redőnyöket már mi szereltük be, brutális munka lett volna külön kábelezni, így a dugaljról vagy a kötődobozról lett levéve az áram - így is borzasztó volt.
    Gázkazánhoz nincs semmi más, egy db. dugalj, ott min. 2,5 a vezeték, plusz a mosógép és szárítógép szintén.
    A többit nem látom, falban van. De amikor beköltöztünk, volt villanyszerelő és nézett dolgokat és azt mondta, teljesen korrekt, bárcsak a többi ilyen lenne. Persze biztos lehet jobb, sőt. Már azzal sokkal jobb lesz, ha Schneider A típusú ÁVK kerül be + XBS helyett Schneider kmsz.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák