Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz BB9000 #5730 üzenetére

    hobbiszintre, 1-2 lakás átvillanyszerelésére jó az is, csak én azért ajánlottam a 10-est, mert mindig mindenből 1-el nagyobbat kell venni annál amivel használni szeretnéd. A 10-esben sokszor szorul a 10-es érvég ahogy ráhúzom, ennek analógiájára a 6-osban meg a 6-os vezeték fog szorulni.
    Ugyanígy fővezetéki sorkapocs esetén amikor az szerepel rajta hogy 2x25/2x16, azt úgy kell érteni hogy valóban van rajta 25-ös furat, de azt a merev vezetékre értik, érvéghüvelyezve ez valójában 16-os és 10-es érvégezett vezeték megy bele...

    #5729bluemirage
    tökéletesen igazad van abban hogy könnyű elszúrni a dolgot és nem feltétlen egy problémás elosztóval kéne kezdeni, jobb lenne előtte tapasztalatot szereznie más alkatrészeken, kicsit beletanulni hogy melyik anyagnak mi a határa, nehogy pl blankolásnál észrevétlenül elvékonyítsa a keresztmetszetet aztán meg nullaszakadás lehet belőle.

    Viszont vannak helyzetek amik nem várhatnak és a fotón szereplő megszakítók olyanok, ez sajnos egy azonnali beavatkozást igénylő rendszer, szal valakinek foglalkozni kell vele.
    Én is nyugodtabb lennék ha tudna olcsón segítséget hívni hozzá, aki még meg is tanítja. :)

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák