Új hozzászólás Aktív témák

  • Kekmen

    senior tag

    Korlátlan slot, 30GB tárhely, 100Mbit 1000 forintért vagy alatta? Nem gondoljátok, hogy kicsit el vagytok tévedve? Ennél egy mezei otthoni kábel vagy adsl többe kerül, pedig annak a sebessége töredéke egy dedikált vonalénak, nem beszélve a garantált sebességekről. Elárulok egy nem túl nagy titkot az álomvilágban élőknek:
    Dedikál 100Mbit kb 14000 Ft, ugyanez 1Gbit-ben kb 70000 Ft. Na most ki lehet számolni, hogy mennyi embert kell fölvennie az 1000 Ft-os csomagból, hogy még hasznot is hozzon a gép.
    Érdekes, hogy fél, egy évente ezt mindig le kell írni, mert mindig van egy nagyravágyó vérpistike, aki egy celeronnal és 2db 250-es vinyóval beköltözik egy hostingszolgáltatóhoz és óriási betűkkel hirdetett hipersebességgel kábítja a népet. Tessenek nyugodtan tőle bérelni 1000 Ft-ért, majd ha kevés lesz a 100kbit-es feltöltési sebesség, lehet másik után nézni vagy futni a pénz után, ha rosszabb esetben nincs is valós szolgáltatás a hirdetés mögött.
    Persze akinek nem inge, nem veszi magára, de tessenek már gondolkodni kicsit, nem győzöm hangsúlyozni, hogy olcsó húsnak híg a leve...

    [ Szerkesztve ]

    "Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

Új hozzászólás Aktív témák