Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz eternam #47846 üzenetére

    ez nem teljesen így van azért. a stabil vállalati rendszerek nem véletlenül járnak olyan verzióknál, ahol. ugye az Ubuntu az a Debian testing ágára épül, tehát nagyjából állandóan béta-közeli/előtti csomagokból építkezik. ahhoz képest szerintem elég szép munkát végeznek a fejlesztők vele, mert egyáltalán nem használhatatlan.
    és mivel a cégez által fejlesztett és sponzorált kiadások forráskódja bárki számára elérhető, így ezernyi különféle kiadás létezik, ez a fajta szoftverfejlesztés így működik: mindenki, aki ért hozzá megpróbál beadni a közösbe egy kicsit.
    ha ez a fajta fejlesztési ütem nem jön be, akkor is van több lehetőség: freeBSD például. ezt egy kb 400 fős csoport csinálja, határozott irányelvek szerint, nem fragmentálják szét a fejlesztők, stb. ráadásul ingyenes is. ha ez nem jön be, akkor ott az OSX vagy Win7/8, hogy csak a desktop piacon maradjunk. illetve lassan ott az Android is már, illetve a webOS opensource változata és nyáron jelenik meg talán. van miből válogatni bőven azért.

Aktív témák