Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz aag #47833 üzenetére

    szerintem elég kevés program van, aminek nicnsenek függőségei. ha másért nem, de a GUI valamilyen gtk vagy qt lib-re épül. de az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz.
    egyébként ez egy ilyen dolog, nem látsz bele a fejlesztésbe, én sem. nem tudjuk, hogy miért működött még akkor és utána miért nem. megcsinálják, egy hónap múlva már használhatod is. egyébként ha nagy problémát okoz, akkor felvehetted volna a kapcsolatot az adott somag(ok) fejlesztőivel, és utánajárhattál volna. vagy egyáltalán megkereshettél volna egy fejlesztőt, hogy oldja meg számodra, stb. ez egy nyílt rendszer, amit mindenki úgy fejleszthet, ahogy szeretné, és tovább is adhatja. ha neked nem tetszik a fejlesztési irány, akkor két dolgot lehet tenni: vagy megpróbálsz belefolyni, és formálni a rendszert, vagy keresel mást, ami számodra megfeleően működik.

    egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit. ha értenék hozzá, akkor megpróbálnék tenni ellene, de mivel csak egy felhasználó vagyok, így nem tudok mit csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák