Aktív témák

  • róland

    veterán

    válasz aag #39741 üzenetére

    OK!

    Mint kiderült a magyar szerverek voltak lemaradva kiadáskor, ezért sok telepítés hibás lett.
    Egyszerűen újraindítva a régebbi verziót, ott átállítva fő kiszolgálóra a szoftverforrásokat, felajánlotta az intelligens telepítést opcióként, mellyel problémamentesen sikerült frissíteni a jelenlegi kiadásra.
    (Asztali gépemen valamiért nem sikerül frissítenem a Windows7-et SP1-re. Már vagy 100-szor próbálta szerencsétlen rendszer, de nem megy. Kipróbálva ugyanazzal a telepítővel más gépen működik. Sikerült mellé olyan programot kifognom, amit a netbookom XP-jén tudok használni, a Win7-en folyamatosan elszáll hibaüzenettel.) Ezeket még nem sikerült Ubuntu-n produkálni.
    Ha kicsit visszaolvasol féltem a jelenlegi frissítéstől, mert korábban mind a bluetooth, mind a webkamera, mind a wifi kezelésével akadtak gondok a netbookomon. Ennél a kiadásnál ezek mindegyike elsőre működik. (Arra pedig nem volt nehéz rájönni, hogy ABC sorrend szerint akar csatlakozni az elérhető hálózatokra.)
    Én megszoktam és szeretem a Unity felületet. Sokszor azon kapom magam, hogy keresem az oldalsávot, ha Windowst használok.
    Azt meg megszoktam, hogy a Pinnacle tv-tunerem nem működik Linux alatt, hiszen Windowson is szívás - napok kérdése mire ott is működésre bírom - a beállítása. (Így jártam. Ismert gyártó a márkanévvel visszaélve, szinte nulla terméktámogatással piacra mert dobni valamit.) Bár adok egy esélyt a Tvheadend programnak.

    Tehát jöhetnek az ellenérvek, hogy neked miért nem jó. Hátha segítséget is kapsz. Különben csak üres vagdalkozás, amit itt csinálsz.

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Aktív témák