Új hozzászólás Aktív témák

  • tothbe

    addikt

    válasz tothbe #11082 üzenetére

    Megoldottam, de nem volt egyszerű. Nálam már a 7.5-ös Network volt fent az OS update előtt, mert az kijött két napja. Viszont közben visszatették RC-be, mert gondokat találtak vele. Az OS update-ben a 7.4-es Network app is benne volt kötelezőként. Így a 3.1.16-os OS update megpróbálta downgrade-elni a 7.5-ös Network-ömet 7.4-esre amibe persze belehalt, hiszen Unifi-nál nincs downgrade. Official csatornán Restore-olni sem tudtam, mert a mentésben 7.5-ös Network volt, ami most nem elérhető ott.
    A megoldás az lett, hogy átálltam RC-re az Official channel helyett. Ott már elérhető volt a 7.5, de ugye frissíteni nem tudtam, mert a Network bent ragadt starting állapotban. Szóval az OS update előtti mentésből elkezdtem visszatölteni rá csak a Network app mentését.
    Ez eltartott vagy 30 percig. Már néztem a Factory reset és egyéb lehetőségeket, de egyszer csak lefutott és minden működik tökéletesen. Szóval jól megszivattak az Ubiquiti-s mérnökök ezzel, hogy nem gondolták végig a lépéseik következményeit. :U

    By(e) Tothbe

Új hozzászólás Aktív témák