Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz demmer123 #3381 üzenetére

    Én nem rábeszélni akarlak, tőlem arra költöd a pénzed amire akarod. Diablo 3-at és társait próbáltad? A bétát próbáltad?
    Ha ezekre nem a válasz akkor először Diablo 3 + a kiegészítőt vedd meg. Ha azzal el tudsz tölteni heti 8-10 órát hogy farmolsz és build-eket próbálsz ki illetve veszed a fáradtságot és utánaolvasol hogy hogyan működik a játék akkor ezek után ajánlom neked ezt a játékot.
    Ha ezt nem teszed meg akkor vedd az NfS-t mert az való neked - nyomod a nyilakat és max gázon faltól falig mész 0 törésmodell mellett gépi ellenfelek ellen hogy meg tudd venni a következő festést az autóra és tök unalmas sztori (mi lesz a vége? te leszel a legügyesebb autóvezető a városba úgy hogy igazából valószínűleg még jogsid sincs vagy ha van van úgysincs fölös x millió forintod rommá tunningolt kocsikkal játszani a városba, mert akkor tuti fix hogy nem egy nfs elé fogsz leülni) végén valami de durva rap zene fog szólni ;) Ha meg az nem jön be akkor menjél CoD-ozni az mint már többen is megírták nagyon jó és alig vannak benne csalók ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák