Új hozzászólás Aktív témák

  • vegitossj7

    addikt

    válasz Snip3r_HUN #33463 üzenetére

    Ilyenkor "Főninek" ki kellett volna osztani minimum 1 figyelmeztetést, ami már 1 hét alatt háromra duzzadt volna, mert ez flame és mocsokoff.
    Még jó hogy megbeszéltük ezeket a dolgokat, de nem, ugyanúgy retardáltként offolni meg vinnyogni.

    Ugyanaz a vicc a topik, mielőtt kedves Topikgazda barátunk törölt minden hsz-t, ami sértette őt, vagy a haverját( téged).
    Persze ez visszafelé sosem sülhet el, mert akkor még lenne értelmes társaság is. Öljünk magyarokat, mint az óvodás várja a buksisimit, aztán meg mindenkit helyreint(enek), kivéve őt. Topikból is kedvesen kipécézik a tagokat, kiutálják őket, most meg ott tartanak, hogy mindenkit, aki nem a haverja. Ahogy offban volt, "Főni" se szeretne látni engem se itt, se máshol, bunfi kollégával együtt.

    Azt nem értem, miért ír ide, ha csak trollkodni, csalózni, meg arcoskodni jár ide, mellé a nyíltan "broken" karakterével öli fórumtársait, az nem tudom mivel járul hozzá bármilyen úton-módon a topikhoz.

    Mivel én nem vállaltam a topikgazdai dolgot, a hihetetlen munka és "karbantartás" miatt, így aki ezt olvassa és tényleg szívén viseli a topikot, kérem, tegyen(ek) a fórum jelenlegi helyzete ellen.

    Köszi.

    [ Szerkesztve ]

    Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

Új hozzászólás Aktív témák