Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Végre megérkezett nekem is tegnap este az alapjáték (+ vettem SPt akcióban a storeból), így ma este nekikezdek nagy erőkkel. Néztem elég sok videót, hogy mit hogy, merre fejlődés közben (bár elég triviálisnak tűnik, sok trükk nincsen, csak kb. annyi, hogy a cuccokat bontsam, ne eladjam), viszont olyan általános to-do-t nem találtam friss 30asként a tennivalókról. Mármint pl.: hogy vannak-e napi/heti/havi dolgok, amiket mindenképpen érdemes megcsinálni (napi questek, küldetések vagy ilyesmik), illetve, hogy friss max szintesként majd merre érdemes elindulni (survial, underground vagy sima pve? stb.)

    vaakuum: Nekem amazonról jött az alapjáték (10 dodó) és féláras volt az SP ubistoreból, így 30 Eur alatt voltam bőven a kettővel együtt. Viszont sajnos ahogy nézem ma már nem él az 50% kedvezmény a storejukban. SP amúgy amit ad UG + Survivor az PvE tartalom, nem? Ott elvileg nem számít, hogy mit csinál a másik, mert personal loot van. (Bár csak tippelek)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák