-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz cyberkind #29498 üzenetére
80 órával elhiszem! De 1100 óra felett elhiheted, hogy nincs kedve az embernek missionöket csinálni meg farmolni dz-ben! Az egy PvP zóna mobokkal. Lehet farmolni mást ha nem akar az ember PvP-ni.
@Petee78 Igen, engem nem zavarnak az olyan hsz-ek amiket toltok! Nektek az az érdekes nekünk a PvP! Csak minket leoltanak érte, pedig a pvp is a játék része tehát nem off topic!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29504 üzenetére
Biztos voltak besúgóik
Amúgy épp ezt akartam írni , írta már valaki hogy be lehet bugoltatni a játékot hogy felmenj 3M szívósságig, nem feltétlen biztos hogy cheatet használtak, lehet bebugoltatták a szívósságot és a játék nem birka normálisan kijelezni a HPjüket a 3M szívóssággal.
Mondjuk a bug nem tudom hogy megy, dmg reductionre ugye van limit, vagyis 17k fölé nincs értelme vinni az armort, csak akkor működne ha a HP-t lehet bugolni.
Vagy lehet a bug miatt túlmennek a 70%-os határon.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz vegitossj7 #29505 üzenetére
A táska gondolom Specialized a Maszk miféle?
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Hocsika
tag
Gyerekek!
Azért egyet tisztázni kell:
A térkép mindenkinek adott... Aki PvE-zni szeretne, az menjen öljön PvE boss-okat.
És ugye van középen egy piros DZ rész, ami a PvP-re lett elsősorban kitalálva.
Nah ha oda bemegy valaki, és lelövik, az már ne rinyáljon, hogy jajj, ő gyűjtögetni akar... Gyűjtögessen, de van, hogy agyonlövi más játékos. Ez a PvP... Ha nem tetszik, ne menj be oda...
Dedo.... Over and Out... -
arnikusz
veterán
válasz Hocsika #29508 üzenetére
PVE és PVP kérdés már rég tisztázásra került.
Az nem vitatható azonban, hogy DZ-ben még mindig nagyobb eséllyel szerzel jó cuccot, hiába van PVE boss, UG, vagy akár Survival.
Az pedig hogy hol próbálkozik a Játékostárs, hadd maradjon meg az ő választási lehetősége.Anticheat- reportoltunk már egy rakat tényleges csalót és még mindig vannak és lesznek is.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
az a toughness hogyan?!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
vegitossj7
addikt
válasz arnikusz #29507 üzenetére
Gondolkodtam Ferro mask-on, de maradt a medkit 10% damage-et ad. Még nagyon nincs kész, a hátizsák is fölösleges.
Ez ugye Battlebuddy (50%), mozgás közben ölsz meg valakit(30%), Booster shot(12.5%) Sig skill nélkül. Még jöhetne a medkit 30% dmg reduction alacsony hp-n. Néztem egyszer, 7 millió toughnessem volt. Még csak Armorra se megyek.
Erre még jöhet egy Uncomplicated talentes shoti, MG5 fire rate-el. Valszeg a hátizsákot cserélem le egy Lone starra, chestre meg jöhet a 10% armor.
Soloba 60k-kat lövök fejre Pakhannal, a shotim egy kalap fos. Haverom most csinált egy AB Sig. Skill buildet, (163-as fegyó, Skilled, Commanding, Dominant a másik fegyó egy M4), spammeli a Sig skillt. Jól jön majd 1.6-ra.
Ugye az 1.5-ös build az 1.3-as buildre épült és sok dolog kimaradt, ami az 1.4-ben benne volt (Quick nav, Mobile cover rendszer stb.), viszont a Vigorius chest is kimaradt, ami a Support buildek mekkája volt overheal terén. Majd, ha jön a patch, akkor az Overheal Support station is játszik, de így nem...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
veterán
válasz vegitossj7 #29511 üzenetére
Barrett mellennyelnez 4.5misi korul lenne. Szep.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
vegitossj7
addikt
Tegnap így mentünk ketten DZ-be, látom messze-mögöttünk magyarok (HUN a neveikben), elkezdenek lőni, mondom nekik " A faszért kell hátba lőni", és mikor minimum HP-juk volt, tolták a "Nyugi van, nem tudtuk hogy magyar vagy" és a sarokban nyalogatták a sebeiket. Igaz, Strikerbe voltam, a sig skillt átlőttem a shotimmal, haverom meg ilyen setben volt, ketten lőtték Tactical linkkel, meg se érezte. Tuti cheaternek néztek minket.
Nem szeretem a DZ-t, de ez jó móka volt.
-
arnikusz
veterán
válasz vegitossj7 #29511 üzenetére
Köszönöm, egyet megnézek én is.
Egyébként hétvégén konzultáltunk arról, hogy érdemes azért más buildeket pl. Nomád, vagy akkor Lone Star próbálgatni, csak a teszt miatt, mert nem tudhatja az ember mi jön be neki.Csak ott van a hiba most a játékban, hogy a 14 zöld, a 6-os új és a sárgákból összerakott szettek közül kiemeltek egyet az Alphát és azt futtatják, míg a többiek le lettek degradálva.
Pl. a randomoknál csak ACR/Famas volt Alpha szettben szombat óta és ez így nem jó, mert gondolom ti is úgy vagytok vele szívesen használnátok MG5-öt, Megállítót stb.
Nem sírás csak kritika a játékkal szemben.
Arról van -e szó, hogy GS emelkedik, vagy látott-e valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
micafighter
nagyúr
Ez igy nem csak az armort növeli? Értem hogy szép nagy szívósság érték, de elvileg a dmg reduction cap 70% 17k armor környékén, akkor meg hiába van több 10k armor ami felviszi a szívósságot több millióra.
RoMix85: ez is akkor ezt erösiti meg amit irtam.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #29517 üzenetére
Ez szerint akkor valahol hibázik amit irtam :S Akkor viszont nem értem.
Vagy csak csúzlival lőttek rátok
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz arnikusz #29518 üzenetére
Last Stand-el emelkedni fog a GS, de lesznek külön PVP szettek is, amik szerintem az AB-et háttérbe helyezik majd.
Az Alpha most a meta, ahogy az SMG buildket, majd a Sticky buildek, majd a Tanktician buildek voltak előtte. Konzolon volt Shoti meta is.
PvE-t nézve egész balance-os a szettek átlaga, persze ott a használhatatlan Predator, meg a Final Measure. Talán egy kicsit a Hunter's Faith. A többi rendben van.Az AB-t szerintem picit nerfelik, illetve átdolgozzák az egész PvP-t. Sajnos a Red Storm-al kapcsolatban nem tudok nagyon mit mondani, a PvP rebalance az ő dolguk lesz Y2 és ettől a patchtől kezdve. Kevés az infó.
(#29519) micafighter: Kevered az armor mitigationt és dmg mitigationt. Az armor kap 70% Tier 5-ben legalábbis asszem. A dmg mitigationnek tudtommal nincs felső határa, a smart coverral eltörölték. A PvP nem nagyon izgat, de valami más változó van ott. Nem nagyon tudok mit mondani rá.
Jöhetne egy 50%-30%-30%-12.5% és egy smart cover mitigation, 10 millió plusz toughness, akármilyen gearben.
PTS-nél néztem, foglalkoztak-e a "meta"-val, halá az égnek nem. Valszeg jön valami rá az 1.6-ra, az Unsafe emelkedik meg, vagy a Battle buddy-ra jön egy nerf, vagy a Life Supportra. Remélem nem lesz nagyon nagy nerf.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
VlSIONNN-t kerüljétek de messziről. Én vs auto aim. [link]
-
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat mindenkinek
-
arnikusz
veterán
válasz #35434496 #29522 üzenetére
Vegitossj7 köszönöm az infókat.
Players -report ment ( vagy felesleges),azért amit kilép egy időben fekszik is a Játékos.
Egyébként azt észrevettétek, hogy az elmúlt 2 SOTG abszolúte nulla volt semmi érdemleges infó.
DZ csalóknál a gyerekhangúak eltűntek?
Csak azért kérdezem, mert a többi részen ahol randomokkal összefutok ott érezhetően nőtt az életkor átlag.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
cyberkind
félisten
PvP-re melyek az ajánlott szettek?
Hocsika
Ha te nem vagy fent a 6-ba olyan simán beszopjuk mint a huzat, ellenben ott értem, hogy miért megy állandóan a PvP, de oké, a DZ-ban menjen bárhol, csak ha besegítek egy csapatnak és rogue leszek ne abból a csapatból lőjön valaki hátba mert az ő segge lett védve, az ilyeneket még zokon tudom venni, aztán majd upgradelek én is több óra után és megyünk csapatban mindenkit megölni, még azt is akit nem. -
cyberkind
félisten
válasz Hocsika #29528 üzenetére
Érdekes módon rajta kívül mindenki tudta melyik rugókat kell lőni, én beszaladtam elé, hogy tudjam lőni akiket kell erre ez megküld hátulról, szerintem nem nálam volt a hiba, volt ott vagy 2-3 rugónyi csapat. Na mindegy, ha rugózás van akkor nincs segítség vagy barátság más team-mel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
PETEE78
senior tag
válasz akoska07 #29530 üzenetére
Tegnap random 4es csapattal bóklásztam. Kimentésnél összefutottunk egy magyarral akinek HUN volt a neve végén.Odavágtak neki egyet, de nem szedték le. Egyből írtam nekik, hogy ne lőjenek. Egy kicsit feszkós volt a helyzet, de a magyar srác nem nagyon parázott. Egy ideig jött velünk, aztán lelépett.
You are being revived
-
VTom
veterán
válasz akoska07 #29530 üzenetére
Igen, ez így van sajnos.
Ezért is kérdezte tegnap a feleségem, hogy szombat este kinek kiabáltam a mikrofonba, hogy fákjú, mert felébredt ráNagyon összeszokott társaság kell ahhoz, hogy külön cspatban lehessen rouge-ra vadászni. Az meg alap, hogy nem ugrunk be tűzvonalba, hacsak nem akarjuk lelőni az adott játékost is a jutalomért
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nyamsas
aktív tag
Számomra pont az a lényeg, hogy ne tököljek annyit egy-egy küldetésnél, Marcofos szerint, jobb maradni és élvezni a loot esőt...(vagy szemét esőt, mert használható az alig akad..)
Értem én, hogy igy gyorsabban kapsz lootot, meg mindent, csak hát az a picike "élmény" is odalesz ezzel, nem?
Meg a másik, betrollkodom már, barát listám majdnem 100%-hoz, kinyirni a bullet king-et....[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
vegitossj7: Arról van bármi infód, hogy új incursion mikor jön?
-
Mate
nagyúr
Megint takarítani kellet az offok és a veszekedés miatt.
Engem nem érdekel, hogy mit tartotok off-nak és mit on-nak, csak legyen egy rendszer és azt tartsátok be. A veszekedésnek pedig se ebbe, se a másik topikba nincs helye.
A TG-ket megkérném, hogy a topiklakókkal együtt kulturált formában megbeszélve készítsenek egy egyértelmű szabályzatot, hogy mi on és mi off. Ez mehet utána az összefoglalóba. Ezek után ha bárki balhézni, személyeskedni, offolni fog, az kap egy kis pihenőt a topikból.
-
RazoR
veterán
Akkor hallgatom a javaslatokat az on/off témára!
-
nagyúr
Allitolag van egy off topik, oda siman mehetnenek a nem idevalo dolgok, ami megis kicsit a division korul van (vagy nem).
Mi off es mi on , azt nem tudod ebben a topikban konkretan szabalyozni. Ami a jatekkel kapcsolatos egyertelmuen on, szemelyekkel kapcsolatos dolgok mar off. Egyebkent meg akinek barmilyen problemaja van egy hsz-el vagy adott foromozoval, lehet jelenteni moderalasra, van privat uzenet lehetoseg, Illetve letezik premium funkcio amivel konnyen lazan ignoralja a renitens forumozokat.
Mindenki maga donti el mit ir be ide, vallava a szabalyzatot es az esetleges retorziot (hiszti kizarva)!
#29539 RazoR :
Ez nem ovoda.Az,hogy egyes foromozok probaljak azza tenni,az egy masik dolog,de attol a teny megmarad,ez itt nem ovoda.
Majd jonnek a moderatorok es helyre teszik azt akit kell,nincs itt szukseg semmilyen szabalyzatra,az mar meg lett irva a PH reszerol.
#29541 RazoR :
Nem lesz itt vita,modik megoldják majd.
Használni kell a moderalos topikot.Mindenki maga donti el mit ir be ide, vallava a szabalyzatot es az esetleges retorziot (hiszti kizarva)!
#29540 cyberkind :
Mindenki mondjon le ![ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #29542 üzenetére
"Mi off es mi on, azt nem tudod ebben a topikban konkretan szabalyozni. Ami a jatekkel kapcsolatos egyertelmuen on, szemelyekkel kapcsolatos dolgok mar off. "
Egyetértek. Nem hinném, hogy túl kellene ezt misztifikálni, nem akkora feladat ez, hogy ne lehessen megoldani.
TGk: Ti tudtok offba tenni hsz-t? Ha igen egyszerű, ha valaki sokat ír On-ba OFF témát, akkor teszem azt 5-ik után küldesz neki egy jelzést.Mindenki erre szokott hivatkozni, hogy felnőtt emberek vagyunk itt (főleg, amikor a másikat kell oltani), akkor nem lenne nehéz ezt betartani. Minden másra ott az igazi OFF topik, hogy ki kivel mikor és hol és hányszor, ja és hogyan. Amúgy ezek kb a PM vagy FB üzenőfal kategóriája...
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #29543 üzenetére
Nem csak a TG-k,bárki jelezheti,ha vki csak rontja a levegőt egy adott topikban.
Tegnapi nap napi küldetésekből elég jó cuccok estek.
Érdemes megcsinálni őket,hamar megvan.
Onnan lett teljes az alpha szettem,nem is akármilyen térdvédő esett onnan.
Egy héttel ezelőtt már nem tudom melyik napiból esett egy rohadt jó alpha kesztyű,nem is lesz annál jobb.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Hunbeast87
senior tag
Bár még csak új vagyok a topikban, de az észrevételeimet nem szeretném privát üzenet formájában írni, hiszen talán mások is tudnak hozzátenni, jobbá tenni ezeket az észrevételeket:
- A feltöltött képek a Division játékról szólnak, még akkor is, ha csak dicsekedésnek szánja valaki
- Megöltünk néhány playert a DZ-ben... A DZ is a Division játék része. Ha arról ír valaki, akkor elvileg az is a játékkal kapcsolatos
- Ugyanúgy az újak kérdései, az arra jött válaszok, az új észrevételek vagy ötletek, linkek hasznos infokkal
- A személyeskedés az, aminek nincsen helye egyetlen topikban sem. A flame keltés semmit sem ér, csak megmérgezi a közösségetMég valami: ezt a magyart nem lövünk részt át kelleni talán dolgozni kicsit. Hiszen nem mondhatod meg mindenkiről, hogy magyar-e vagy sem. Az én ingame nevem Mapkoo87, a barátomé Batmanmanus. Azért ez nem elég egyértelmű szerintem. Lehetne maradni abban, hogy a PH-s listán levőket nem szedjük szét. Ebbe egy-egy véletlen belecsúszhat természetesen, hiszen nem biztos, hogy elsőre ismerős lesz egy név, azt meg senki sem várhatja el, hogy fejből tudd mindenki nevét, vagy ki legyen nyomtatva egy lista a PH-s játékosok neveivel.
Ez csak a saját véleményem, én így vélekedek a dolgokról.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
micafighter
nagyúr
Hát nemtudom. Mikor dzben megyek és hozzám/hozzánk verődik egy random csapat, mindig azt figyelem mikor fognak hátba lőni. A tapasztalat tanított rá
Engem amúgy nem a pvp zavar, hanem amikor semleges (nem rugó) státuszban soloban vagy ketten a mobokkal harcoltok és mögétek lopakodik egy random semleges banda akiket nem vesztek észre mert a mobokkal birkóztok és hátba piritanak
Na azt nem szeretem. Ezért jobb 3an menni minimum mert akkor már van egy hátvéd is és nem nagyon tudnak meglepni.
-
nagyúr
válasz micafighter #29546 üzenetére
Ez az aljassag is resze a DZ-nek , ez van.
Nagyon sok csapat nem is megy oda addig amig le nem szedtek mindenkit es ok meg elveszik (ha tudjak) amit gyujtottel, ok meg csak sunyin neztek ( DZ kemenyek ) amig te harcolsz a mobokkal.Lattam par DZ videot 1.5 frissites utan.
Csak arra mentek ra hogy jatekosoktol vegyenek el cuccot mobokra nem lottek.
Ok ilyenek.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
az én 2 centem:
játékról kérdés, rá válasz, játékmechnikai eszmefuttatás, leírás - on.
élménybeszámoló - on.
mivanMivanMIVAN?!, és minden más - offTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29543 üzenetére
Igen TGk offba tudnak tenni, ha nagyon indokolt akkor törölni is de az egy fokkal macerásabb mert a modikat előtte meg szoktuk kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest