-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #29701 üzenetére
van egy ACR-em amin ezek vannak, de m4ben jobban tetszene
-
Snip3r_HUN
addikt
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Snip3r_HUN #29703 üzenetére
Nekem meg több órányi grind és több száz lezárt csomagból semmi. Thx Massive!
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
oneal1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #29703 üzenetére
nekem másodlagos FAMAS: brutális, pusztító, nem komplikált
elsődleges M4 : fogékony, halálos, kérlelhetetlen
ACR: halálos, gonosz, ádáz
na ezek kellenének az m4 -re nekem
-
johndoo1000
tag
Sziasztok!
Milyen frissítés volt ma ???
-
DokiBaxxi
őstag
válasz johndoo1000 #29706 üzenetére
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz oneal1 #29705 üzenetére
Annak az esélye hogy egy ilyen jó M4 essen elég kicsi,még akkor is ha csak 2 talent passzolna és csak egyet kellene rollolni. De ne add fel,hátha szerencséd lesz.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Dendytv
senior tag
válasz DokiBaxxi #29707 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Csoffadalom
tag
válasz akoska07 #29696 üzenetére
Ezek így mind megvoltak az elmúlt napokban de semmi. Csak lila meg semmit nem érő arany cuccokat dobál.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
ceripapa
aktív tag
válasz Csoffadalom #29710 üzenetére
Lehet át kellene menni world 1- ből 2-be World 4-be már eshet 229 , world 5 meg a 256
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Srácok, ha valaki már unja 4 Alpha+FAMAS+random AR kombót, javaslom próbálja ki a D3-FNC-t.
A módszer a következő: 4 D3 FNC + Resourceful táska + Savage kesztyű. A 4-es set bónusz elvileg nullázza az SMG CHC-t, de ez nem vonatkozik se a pulse-ból jövő +CHC-ra se a Savage kesztyű talentjére sem (ezt nem tudom, hogy bug vagy feature). A cuccoknál arra kell figyelni, hogy legyen legalább kettő ami Firearmsra ad, kettő ami Toughnessre, 1 pedig Electronicsra, és minél több enemy armor damage meg critical hit damage legyen, valamint mindenképp legyen beállítva a precise shot talent (ez a neve ha jól emlékszem, ami rak egy alap pulse-t az ellenfélre fejlövésnél).
Az egyik aktív skilled ugye a ballistic shield, a másik meg legyen gyógyítás, ha nagyon lesebeznék a pajzsodat akkor csak elnyomod az overheales gyógyítást és kb maxra visszamegy a shield (ugye a resourceful táska miatt), gyakorlatilag halhatatlan vagy amíg csak elölről lőnek és iszonyatosan gyorsan hullanak a mobok.
Fegyverből - ha szerencsés vagy és van - egy olyan SMG a legjobb amire lehet nagy scope-ot is tenni nem csak kicsiket (pl Vector), talentekből meg hasznos a Destructive, Predatory, Brutal, Deadly, szóval a szokásosak amik növelik a sebzésedet vagy gyógyítanak, kivéve azokat amik CHC-re adnak bármi bónuszt azok ebben az esetben feleslegesek. A fegyvermódosítókra ugyanez igaz, +CHD és +headshot damage ahol csak lehetséges, a +CHC felesleges, az nullázódik.
Nagyjából ennyi, tényleg javaslom kipróbálásra, PVE-ben szerintem sokkal jobb mint az Alpha-meta amivel a játékosok nagy része rohangál mostanában, mivel ugyanolyan gyorsan hullanak a mobok csak kb halhatatlan vagy közben. PVP-re elméletben működhet, de ott nem próbáltam, mert PVP-zni nem szoktam.
-
yozsee11
aktív tag
Patch Notes
Here is the change to be implemented with the December 15th maintenance.
Fixed a bug where any weapon could be used with the Ballistic Shield.
Fixed a bug where immediately leaving a Survival session rewarded players with too much Field Proficiency XP.
Fixed a bug where the same Named NPC could be killed endlessly.The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 15th at
09:30 AM CET 03:30 AM EST 00:30 AM PST
Estimated downtime is approximately 3 hours.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
vaakuum
addikt
Help pls!
Uplay oldalon kártyával kifizettem a seasonn packot, ami most 20 dolcsi alatti áron van. A bank küldte is az sms-t, hogy levonás történt 6ezer+apró értékben a számlámról. Emailt csak a arról kaptam, hogy hol tudom letölteni a számlát, semmi kód vagy aktiválási lehetőség nem volt.
Hogyan jutok hozzá a DLC-hez?
Ami nehezítés, hogy a játék már délután, még bőven a vásárlás előtt szólt, hogy frissítés elérhető, lépjek ki. Gondoltam kilépek és letudom a vásárlást. Közben töltött is valamit, de azt azonnal elkezdte, ahogy kiléptem a játékból, szóval szerintem az az volt, amit már délután is akart tölteni. Vagy lehet, hogy ehhez a letöltéshez a vásárlás pillanatában hozzácsapta a season packot is anélkül, hogy külön szólt volna?
A játékot megpróbáltam elindítani, hátha ingame be tudok menni survivorba, de Delta hibával azt írta, hogy a Division szolgáltatások nem elérhetőek, próbálkozzak újra.
Ilyenkor mi van? Én csesztem el valamit?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
nagyúr
-
iceool20
tag
Sziasztok... másnak is előjött olyan hiba az új patch után hogy minden küldetésnél az ellenfelek szintjéhet 25-öst ír??? Én még csak 9-es vagyok :/ Elég rossz így.... Igaz nem próbáltam hogy valós e a szint és csak a kiírás rossz... még a gyengépp terepeken is minden ellen 25-ös lett.... Grat Ubi
Arra ébredtem reggel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja. https://www.youtube.com/user/20icecool/videos
-
saltanus
aktív tag
válasz micafighter #29653 üzenetére
uplay pontot hogyan lehet szerezni mertnekem sajnos csak 90 van es 100 kellene....?
-
dezs520
senior tag
Fiuk,ha a ma megjelenő sp-ládát kihagyom,akkor az még holnap ott lessz,vagy ez csak 1,és 15-re szól?
-
arnikusz
veterán
válasz dezs520 #29721 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A 15.-ei a hónap utolsó napjáig folyamatosan megjelenik míg nem gyűjtöd be.
Amennyiben ez elmarad akkor a következő hónap első napján már "új" jelenik meg.
Nem kell sietni én meghagyom a fa alá.Tegnapi patch után ment mindenkinél rendesen a játék?
Nálam semmi gond nem volt.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Csoffadalom
tag
válasz ceripapa #29711 üzenetére
Mióta 1.5 van, azóta 5-ös-ben tolom. M-4, Famas, MG5 jön orrba-szájba, csak nem érnek semmit mert mind a 3 talentet pörgetni kéne azt meg ugye nem lehet.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
ceripapa
aktív tag
Sziasztok!
Nemtudom ki milyen konfiggal tolja ,de nekem az uj patch otta eléggé laggos lett a division .
Eddig a 3770k + 8Gb ram +MSI GAMING r9 380 4Gb bőven elég volt arra hogy 2560*1080-n majdnem fullon ( élsímitás min ) hogy 45 fps-l menjen a game .
Patch feltétele előtt semmi... Azóta Fps droppok 0 fpsre, avg fps 37-38 körül...
GPU-t eddig csak tegnap néztem meg ,de az láttam 100%-n pörög, úgy emlékeztem dx11 alatt ezt elég nehézkes elérni . -
nagyúr
a dx12 patch kinek hogy jött be?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
SEMY
tag
Skacok linkeljen már nekem valaki egy olyan teljesítmény módosítót amin armor van.
Mióta kijött az 1.5 nem láttam ilyet, kicsit furcsa nekem.Thx
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
qukesz
senior tag
válasz arnikusz #29722 üzenetére
Sziasztok!
Nekem a patch előtt billentyűzet és egér problémám volt.
Karakterem felett elvesztettem az irányítást.
Tegnap este 1 óra játék után nem tapasztaltam semmi gondod.
Laggolást nem igazán vettem észre.
DX11 VS. DX12 dolgot meg ma este fogom próbálni.
Mert mint tudjátok betették a DX12 lehetőségét.Jó játékot mindenkinek!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
johndoo1000
tag
Hali,
szerdán frissítés, csütörtökön leállás...... nem lehetett volna egybe ???
-
Bennyboy
őstag
ez most komoly, h csütörtök délelőtt nem enged be a játék delta c-1-198 hibaüzenettel? És még ezek akarnak ingyenes napokat..
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
PETEE78
senior tag
válasz ceripapa #29724 üzenetére
i3 550 + gtx660-al FHD-ban 40fps-el ment eddig és nem tapasztaltam semmi gebaszt DZ-n kívül.DZ tegnap este játszhatatlan volt...
Viszont DZ-ben gyakran előjön, hogy a karakteremmel egy idő után nem tudok futni, se ugrani, csak sétál. DZ06,DZ01-ben semmi gond. A többi terület viszont katasztrófa. Gondolom a gépem is próbálja utolérni magát. Baromi idegesítő.Nem úszom meg, hogy váltsak legalább i5-re.
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
-
vaakuum
addikt
válasz qukesz #29728 üzenetére
Szerintem a #29707-ben lévő link, ötödik sorban részletezett hiba lehetett nálad is. Én is tapasztaltam néha, legtöbbször harc közben indult el a kari arra/oda, ahová nem kellett volna. És mikor visszakaptam az irányítást , rendszerint rommá voltam lőve. Nagyon idegesítő bug volt.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
RazoR
veterán
válasz Krissz1983 #29740 üzenetére
12-12:30 kb
-
Bennyboy
őstag
köszi a válaszokat csak azt nem értem, h ezt honnan álmodja meg a játékos a hibakódból. Miért nem egy értelmes kiírás van? Ez csak költői kérdés volt.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
ceripapa
aktív tag
válasz Bennyboy #29743 üzenetére
A hibakód azért jobb ,mert specifikus a hiba, és a fejlesztőknek ez pontosabb képet ad mint egy szöveges leírás . ( Meg mert a programozás során is az emberek arra törekednek hogy hibaód jöjjön vissza :] nem pedig szöveges üzenet , de ha egy bölcsész világban lennénk , lehet így lenne )
Persze nem azt mondom, hogy nem lenne jó, de plus sok enegia , és nem minden esetben éri meg ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz micafighter #29746 üzenetére
Az is gear mod amit SEMY kérdez, de a teljesítmény módosítón csak skillekel kapcsolatos statok vannak, páncél nincs.
-
-=Jam=-
őstag
válasz micafighter #29748 üzenetére
Mind a kettőt a gear-re kell rakni, ergo mindkettő gear mode, csak mást ad. A hivatalos neve is performance gear mod
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
[Ez mennyire komoly?]
Én most látom/hallom először."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Politika
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest