Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz Lefty #13642 üzenetére

    160-as gear-rel lehet csinálni a daily challenginget, különösen ha az nem warrengate/russian consulate. A 160 körüli gear score az gyakorlatilag az egy relatíve friss 30-as azaz már vannak HE cuccai de esetleg akad nála specialized. Te teljes ilvl 31-32-es felszerelésben kezdted el a challenging küldetéseket? Csak mert teljes ilvl 30 HE felszerelés is az mindössze 163 gs...
    Csak, hogy mondjak ellenpéldát: kb 2 napja játszottam olyanokkal, hogy majdnem én voltam a legalacsonyabb a 168-as gear score-ommal, de ha a mellettem lévő egyik 180-190 körülit nem kellett minimum fél-tucatszor felszednem egy _lincolnon_ meg a csapat többi tagját még minimum ugyan ennyiszer akkor 1x sem mert folyton estek keltek, én mindössze 1x kerültem a földre és az is csak azért mert próbáltam felszedni az egyik csapattársat és kilőtt a boss mert nem volt fedezék a közelben. Ezek meg hárman is kevesek voltak ahhoz, hogy megakadályozzák azt, hogy bejussanak Ramoshoz a kapun miközben én fentről aprítottam.

    @RazoR8402: Nem lehet bizalmat szavazni nekik mert olyan alapvető elveket nem tartottak be amelyek jóformán alaptételnek számítanak szinte évtizedek óta a hálózatos multiplayer játékok fejlesztésében azaz a kliens adatokban nem bízunk. Olyan alapvető szerver/kliensoldali ellenőrzéseket hagytak ki amik lehetővé tették a jutalmak végtelen beszerzését a reward vendortól vagy stackelhetőek a fegyver bónuszok mindenféle cheat használata nélkül is. Ezekre a hibákra egyszerűen nincs elfogadható logikus magyarázat. Speciel ha SW fejlesztő céget vezetnék akkor most készítenék egy listát az összes Massive alkalmazottról és megbizonyosodnék, hogy nálam soha ne kaphassanak munkát mert ez irtózatosan amatőr munka súlyosbítva pocsék kommunikációval.

    Annyira tudtam, hogy ha le merem írni a helyenként esetlegesen optimista véleményem páran nekem fognak esni..
    Ehhez a véleményhez nem optimistának, hanem vaknak és süketnek kell lenned. Ezért támadjuk meg a véleményed.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák