-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz vegitossj7 #14499 üzenetére
haha, sejtem hatalmas buszkeseg ez. kb mint Matolcsy szulei lehettek buszkek a fiuk szemtengelyvizsgalatan.
[ Szerkesztve ]
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
veterán
válasz kovimester #14496 üzenetére
Az mukodik ott is.
Tegnap este bementem Gabeszhez es Nortihoz csoportba, volt meg egy 3. Srac is, de nem emlekszem a nevere. Dzben voltak. Dz2ben rugokra mozdultunk. A sracot agyonlottem az m1a-val, elfekudt 1 lovestol ( fejbe 84e-t kritelt ra , majd fekudve teleportalgatott, es ordibalta a kocsog kinai, hogy cheater...
Ezutan jott egy tarsa, szinten teleportos. Egyik az egyik rejtekszoba ele allt, masik a masik ele. Ha kijottem, azonnal agyonlottek, egy teleportalgattak a rejtekhelyek kozott, hol tunok fel. Ragequit lett belole, mert 1 szintet buktam 1 perc alatt xDDe vicces volt, mikor dz2 legmagasabb epulet tetejen ott a cheater geci, en meg felmentem a tetore, es vartam, mikor dugja ki a fejet. Lenezett, pont a celkeresztbe, es fekudt
Remelem az m1at nem nerfelik
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
.LnB
titán
válasz [hun] warhea #14498 üzenetére
Te mit keresel amúgy itt? [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RazoR
veterán
válasz [hun] warhea #14498 üzenetére
Dobsz egy linket?
-
[hun] warhea
tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz bulikavagyok #14500 üzenetére
Egész véletlenül az nem külön van ? Tehát dz-n kívűl és dz-ben is más és más kell hozzá.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
ada19
senior tag
"With Update 1.1 now behind us, and Update 1.2 in the works, we also want to briefly mention our ongoing work related to bug exploits.
We are currently adjusting our processes and policies in order to better track and deter exploiters, in line with industry standards and out of fairness and respect for the larger The Division community.
Expect more details on this in the next days."Mégsenem
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #14507 üzenetére
Elvileg külön van, de én még nem találtam olyan felszerelést (és modot sem), ami növelte volna a Dark Zone-os Kill XP-t. Viszont, ha aktiválok egy a "sima" Kill XP-s cuccot, akkor több XP-t kapok a DZ-ben is.. Hibás ez a rész is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Eközben az is kiderült, hogy fps-hez van kötve a sebesség, mint anno a Falloutnál. [link]
Bétánál is lestem, mikor haver lefutott simán DZ-ben. Akkor 25 fps volt, neki fix 60.
Ha ez tényleg 100%-ig igaz, akkor az RPM is fps-től függ...
.LnB Akkor kéken villogna...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
.LnB
titán
válasz vegitossj7 #14512 üzenetére
Vagy bebugolt a deffensive signiture.
szerk.: Ebben a játékban meglepődnél ha nem villogna kéken de gyorsan futna?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Maxtreme
addikt
lol. utoljára ilyet a c&c sorozatnál láttam.
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítem a játékot így ha valakihez társulhatok szóljon
Annó 6-7évig csztem, versenyek stb de 4-5éve semmivel nem toltam de most vettem egy gépet.
Szóval írjatok ha van aki hasonlóan most kezdi vagy lehet csatlakozni idősebb arcokhoz (én vén róka 32vagyok) -
[hun] warhea
tag
Akkor annyira nem is vagy ven roka
Told le a missionoket, erd el a lv30at onnantol eri meg leginkabb tarsulni de van akinek van alacsony/uj karija es tudnak veled menni de ha elakadsz segitek szivesen barmelyik missionben.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
"Ha ez tényleg 100%-ig igaz, akkor az RPM is fps-től függ..."
Az nem lehet..vagy igen?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
warcat
veterán
Közben Hamish is megerősítette,hogy a protection from elites bugos és megnöveli a bekapott sebzésedet
tanács: ne használjuk,majd javítják.
komolyan már,ha redditen nem tesztelik le,meddig maradna így?EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Fegyvernerfekre felkészülve ajánlom ezt a videót az assault riflekről, jóféle nagyon: The Best Assault Rifle in The Division
EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
válasz Edem05 #14520 üzenetére
Azért nem mondanék laggot mert túl egyenletesen fut, nem "szaggat".
(#14525) orichalcos M4-gyel sem találkoztam a játékkal azóta mióta megléptem a 30-at.
[ Szerkesztve ]
-
[hun] warhea
tag
válasz warcat #14524 üzenetére
koszi a linket nagyon hasznosnak bizonyult! (minden ironia nelkul)
.LnB: pedig van sok, multkor is 2 lwm4et kaptam dzben. igaz komoly 163-asok voltak meg ugyebar ott a szupercsoda liberator
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz [hun] warhea #14527 üzenetére
Jó de én... én DZlvl 69-en kaptam az első Midasomat. Nem szeret engem a drop rendszer.
(#14529) [hun] warhea Nem emlékszem.. ki sem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Nevesített nekem sem volt még, de valahogy jobban szeretem sz assault fegyvereket az smg-knél.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz [hun] warhea #14529 üzenetére
Két midast kaptam bent, mindkettőt úgy hogy észre sem vettem, egyiket extract ládában láttam meg, másikat pedig mikor meghaltam mint public loot, de visszaértem felszedni, hogy aztán deconstruct legyen, minek kettő a stash-ba.
-
[hun] warhea
tag
válasz Raulblanco07 #14532 üzenetére
oh. no sebaj, majd kidobja nekem is. van mas nevesitett amit meg el lehet csipni amugy?
-
nagyúr
válasz [hun] warhea #14533 üzenetére
több is. a caduceus afaik dz-n kívül esik (kivéve falcon), a midas dzben, a warlord pedig falcon lost challengen apcből (azaz átadható, a talentjei miatt ez elég fontos). a cassidy és a pakhan (aka medved) boo vendornál megvásárolható, a defiler season pass reward, a liberator és a tenebrae pedig boo vendortól blueprintet véve craftolható, a valkyriahoz pedig dz03 vendornál kapható tervrajz.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
duvi
nagyúr
válasz [hun] warhea #14533 üzenetére
Van egy pár Ezek egy része craftolható vagy vásárolható.
- Caduceus
- Historian
- Damascus
- Pakhan
- Liberator
- Warlord
- Valkyria
- Midas
- Medved
- Defiler
- Cassidy[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz velizare #14534 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy kb egyik neves fegyver sem ér semmit hosszú távon. Warlordot még nem próbáltam, de arról sem olvasok túl jókat.
A DLC-ben érkező Legendás M1A1-et akarom megszerezni majd (Historian), csak még nincs róla semmi infó egyelőre.
(#14535) duvi
A listádban van olyan ami még nem elérhető a játékban.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
[hun] warhea
tag
nem ugy, hanem a nevesitett dropok-ra kerdeztem volna ra a midas mellett.
A vasarolhato / craftolhatoakat ismerem. Es adja is magat hogy a ketto interszekcioja a droppolt nevesitettek listajaKoszi amugy a listat Duvi! Este egy falcon?
-
duvi
nagyúr
válasz [hun] warhea #14538 üzenetére
Ja ok. Úgy értettem, hogy megszerezni. Akkor (#14534) cain69 részletesebben válaszolt. Elvileg benne vagyok, de meglátom, hogy hánytól tudok feljönni... Ha csak későn, akkor a szokásos kommunikációs probléma.
(#14536) orichalcos
Sorry! Azt hittem, hogy csak én nem találkoztam minddel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz [hun] warhea #14544 üzenetére
lvl10ig rohadt jó szerintem.
nincs mit.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
warcat
veterán
Azért tényleg kár,altokat szintezve én Lightweight M4et használtam és imádtam 20-as szint környékén amíg tartott.
Amúgy hiába van esély rá,hogy a fegyverreform kukába dobatja a mostani smgket,igenis szükség van rá,csak jól sikerüljön.
Jelenleg a fegyverek (amik alig akarnak esni a performance modok mellett) fele,háromnegyede kukában végzi automatikusan mert nem smg vagy DMR.Talán könnyebb lesz normálisat találni.
Én amúgy kinézetre,az animációkra meg úgy általában a kezelhetőségükre is jobban kedvelem az assault rifleket,remélem lesz egy nagy visszatérés[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
sith7
nagyúr
Szedett - vedett őrszem set -et összeraktam, és kipróbáltam a 4 db - os bónuszt ... még az AUG is 100k - kat krittel, ha működésbe lép a set ... nagyon komoly, pedig még bőven lenne rajtuk mit újrakalibrálni , csak elfogyott az 500k kreditem
De az eredmény durva lett
700k felett krittel a boltba vehető "sz@r" Socom M1A
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest