-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
Most komolyan idézzetek már tőlem egy mondatot amiben mmo-nak neveztem...
Bunfi. Most komolyan ennyire zavar hogy laikusként nem panaszkodom a lootra? A lényeg hogy dobjon sárgát aminek sárgát kell zöldet aminek zöldet én meg majd kiválogatom ami nekem használható vagy módosítok rajta. De ahogy vissza olvastam a hozzászólásaidat csak a játék hibáit tudod sorolni.OnePlus 8T
-
vendingo
veterán
Én megoldottam a problémát: töröltem a játékot.
Sokkal boldogabb vagyok amióta ezt megtettem, sokkal több időm marad minden másra.
Majd pár hónap múlva teszek egy újabb próbát, és ha addigra se történik változás, akkor örökre elfelejtem ezt a "játékot".
Szerintem már panaszkodni is felesleges, mert ubi semmit nem tesz az ügy érdekében, a fórumon meg már mindenki unja az egészet.
Vagy beletörődsz, hogy ezt kaptad a pénzedért, vagy elfelejted a játékot és nem bosszankodsz többet miatta.Én még reménykedek, hogy pár hónap alatt rendbe rakják, máskülönben ez volt az utolsó ubifosos játékom.
Amúgy a FC Primal meg kifejezetten jóra sikerült, nem tudom, ezt hogyan sikerült ennyire elkefélni.Aki még élvezi a játékot, azt kár fárasztani a gondokkal. Mindenki tisztában van a problémákkal.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
RazoR
veterán
válasz [hun] warhea #13901 üzenetére
Ez sosem fog lecsengeni...
-
kiezTe90
senior tag
Na már nem is merem elolvasni a sírásokat ezen a fórumon más se megy 1-2 ember jóvoltából. Könyörgöm töröljétek le a játékot, felejtsétek el, sőt még a lemezt is semmisítsétek meg. Legyetek a szabadba, a családdal stb. és még van oldva ez a rohadt loot meg sok faszom probléma ami világ fájdalmat okoz...
Más: Sentineles táska tervrajzok nem lehet valahol venni?
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
SütiGTi
senior tag
DZ06-os árusnál a nomád cuccokat le fogják cserélni?
És a postán lévő cuccokat valamikor cserélik e? -
nagyúr
válasz [hun] warhea #13907 üzenetére
hát ez most irl okok miatt nem fog megtörténni, szorri. de itt van az eredetije: [link]
@SütiGTi: dz06 safehouse vendor datamining szerint cseréli a cuccait, de azok mindig nomad gearek lesznek. a blueprintjei viszont imo nem változnak, csak a gs191es kész itemek.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
vegitossj7
addikt
válasz vendingo #13903 üzenetére
Igaz, én is töröltem, azóta megint nekiestem a Witcher 3-nak, nyüstölöm is rendesen. (Jöhet a kieg már. )
Ők képesek voltak 2 hónap alatt egy inventory-t programozni, ezek meg egy randomizert nem tudnak csinálni.
Mindent kliensre. Egy online-only játéknál. Ha lenne kedvem, végtelen napit tudnék beprogramozni 1 napra.Viszont tényleg, akik jól érzik magukat, irigylem őket, hogy vagy nem jutottak el oda, ahova a "sírók" nagy része, vagy nincs igényük egy jó játékra.
Még egyszer elnézést mindenkitől, hogy igényem van egy jó játékra 19 ezer forint után, 1.5 hónap foltozás után, pedig visszafelé fejlődtünk.
A játék maga nagyon jó, csak nevetségesen kevés, és amatőr csapattal és felfogással kezelik, minden hibát elkövetnek, amit az elődeik, sőt, tetézik azt.
A For Honor is a listán volt, mint játék amit meg kéne venni idén, de ennek segítségével köszönöm, hogy spóroltam 14-15 ezret a nyáron.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
LÁZ
addikt
üdv, kiirtak vmit ingém popup-ban az ubisokk, hogy 'sajnáljuk a kellemetlenségeket, stb', de csak kb 2 sec-ig, nem birtam végig olvasni, vmi reward is irva volt, akinek sikerült végigolvasnia, mit adnak?
az ajándékos vendornál semmi sincs, azt vágom, hogy lesz 150 +kredit a 7végén, de ha ez arra vonatkozott, még nem találom sehol, any clue?
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #13884 üzenetére
"Megnéztem a hozzászólásokat, 2 elküldte melegebb éghajlatra, a többi meg kérdezte, hogy honnan lehetne letölteni a programot."
És utána meg sírnak, hogy szar a játék . Már sportot űznek abból, hogy minél több csalási lehetőséget találjanak/posztoljanak a Divisionél. Erre bezzeg van energiájuk. Minek játszanak az ilyen eberek?(#13894) Fényvadász
"Én inkább ha van egy kis szabadidőm össze ülök azzal a pár emberrel akikkel szoktam és élvezem a játékot."
Abszolúte egyetértek -
storm3
senior tag
Nem csaltam,nem is fogok, de:
-Minek játsszon bárki is legitként,ha a csalók sem kapnak semmit. Gyurika jót röhög a markában,míg én nem tudom csak 2x rerollolni az adott tárgy statjait,ő a 234897234987349823749873487239487239874823 creditjével ahányszor csak akarja, kraft alapanyagokra/nix creditre ugyanez vonatkozik. Akkora előnyt élveznek a legitekkel szemben a glitchelők mellett futkosó legitek/glitchelők/külső programmal bohóckodók(direkt a tápláléklánc csúcsát hagytam a végére), hogy ez x hónap után hozható be. De kinek van kedve DZ-ben állandóan feküdni,mert esélyed sincs egy csalóval szemben akármilyen cuccod van.
Így igazából én meg tudom érteni, fight fire with fire. Én az egyszerűbb megoldást választom: -nem játszok ha nem változik semmi.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz [hun] warhea #13919 üzenetére
Látom a szövegértelmezés nem megy. Fuss neki újra.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
duvi
nagyúr
válasz storm3 #13918 üzenetére
"Minek játsszon bárki is legitként,ha a csalók sem kapnak semmit."
Egy szóval se mondtam, hogy ne büntessék meg a csalókat. Én már rég kiosztottam volna egy zsákra való perma bannt (lásd Blizzard). Mégis, amikor bejelentették a szankcionálást, felháborodott a játékosközösség, hogy mégis mit képzelnek Ezek szerint még sincs rá igény. Részemről ennyi. -
bunfi
őstag
Azért ez nem teljesen így volt, azon akadtak ki, hogy miközben a csalók 3 napot kapnak, HA valaki jelenti őket, ne álljanak neki a glitchereket fenyegetni, főleg ne, miközben ekkora hibák vannak, amiket ki lehet használni.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
ZsyfKo
senior tag
Most nem azért de senki nem kötelez senkit a hibák kihasználására, csinálsz egy videót vagy screenshotot, jelented Ubinak és kész. De az hogy valaki saját előnyére kihasználja azzal az ürüggyel hogy más meg csal és utána még fel van háborodva hogy esetleg bannt kap, az azért elég szánalmas. Az alapvető emberi hibákért nem a fejlesztőket kell okolni, persze egyszerűbb megcsinálni egy hibátlan játékot és egy csalokat szűrő programot mint megváltoztatni az embereket hogy becsületesek legyenek.
OnePlus 8T
-
-
bunfi
őstag
válasz [hun] warhea #13929 üzenetére
Legközelebb majd felveszem videóra, nehogy felszakadjon a hasfalad a nagy nevetésben.
-
SCHwat'
csendes újonc
Azert ebben a jatekban elegge gyorsan "inflalodnak" a cuccok, max ideiglenes elonyt jelent egy bogar.
Oszinten szolva BK-t meg en is ledontottem parszor, de a Falcon robbantgatas mar sok volt az idegeimnek, mindezt ugy hogy fail (electronic) buildem van, ami ott es akkor elonyos volt -
duvi
nagyúr
"normál Falcon matchmakinget nem lehetett találni, csak cheesinget"
Pillanatok alatt lehet Falcon partyt találni, ha beírjuk a topikba. Pl. [hun] warhea fel is ajánlotta, hogy bárkit szívesen bevisz hard Falconra. Tegnapelőtt én futottam vele 2 Falcont, Ph játékosokkal. Mindkettő szépen lement, pedig a másodiknál belagoltunk. -
ZsyfKo
senior tag
Abban igazat adok hogy kell egy ilyen program sőt anélkül ki se kellett volna adni PC-re. Egyenlőre itt azért nem lett elegem mert pvp nélkül is meg lehet lenni a játékban, de pl Aiont azért hagytam abba mert ott egy küldit nem lehetett megcsinálni hogy ne daráljon be egy csaló egy 6 fős partit.
OnePlus 8T
-
bunfi
őstag
Igen, értem. De azt írtam, hogy matchmaking és nem 1-2 próbálkozásos 5 percekre alapozva. Azt pedig tudom, hogy az én egyéni szoc. problémám (?), hogy a 191-es itemek nem érdekelnek.
(#13933) Fényvadász Kaptunk egy ígéretet a béta után, hogy természetesen lesz anticheat. Hát lett. DZ nélkül meg lehet lenni, de azért nem mindegy, hogy meg tudsz-e venni egy lvl32-es AUG vagy M1A tervrajzot, vagy nem. Hogy ez a DZ ranghoz kötés mekkora játékmechanikai baromság a részükről, azt inkább hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz storm3 #13918 üzenetére
Rerollhoz minek credit?
Valaki behív csapatba, reroll, innentől eltérhet:
Tetszik rányomsz, levonja a pénzt és drágább lesz a következő alkalom.
Nem tetszik, szólsz hogy rúgjon ki, így instát váltasz, nem vont le pénzt, nem lett drágább, megint behív, reroll, innentől eltérhet. lásd mint felül. -
nagyúr
nyugodtan lehet játszani a tűzzel, de ha x hónap miatt jön egy tízezres account ban hullám, és a tiétek is közte lesz, remélem nem itt fogtok majd vinnyogni miatta.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TTomax
félisten
válasz velizare #13941 üzenetére
Akkor nem játszunk ezzel a remekművel,sokat nem veszítünk ha a story után gyakorlatilag abból áll a játék hogy a reroll gombot nyomogatod,meg farmolod a matit ahhoz hogy hátha egyszer dob olyat ami használható is...nem ebből kellene a játékban tartalmat kovácsolni,ezért keresi mindenki a glitcheket.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Htibimor
senior tag
Kicsit segítsetek! A Division tech-ről kaphatnék némi felvilágítást. Sok zöld, kék, meg arany van belőle, de nem igazán tudom, hogyan és mire érdemes használni. Köszönöm!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
bunfi
őstag
válasz velizare #13941 üzenetére
Én ennek tudatában járok el és nem fogok vinnyogni. Amúgy is ha a legalja épületen-keresztül-lelőlek csalóknak járt az első figyelmeztetés, akkor nekem is. De egyébként is mindegy, ebből a játékból nem lesz semmi, akárhogy károg a sok "mérbántyátokamassiveot" fanboy. Ez a cég nem egy Blizzard, aki feláll és kimondja elbasztuk és utána ki is javítja. Pénzvisszafizetés meg ugye nincs.
-
vegitossj7
addikt
Ez már pesszimizmus, én bízom a játékban, de nem a Massive-ban, hanem az Ubiban. Még összeszedhetik egy másik csapattal, átalakított játékmenettel, hisz mind meg vannak csinálva, stealth-től kezdve a drónig.
A Massive-nak ennyi volt a terve, azt hitték ez elég, és többre már amúgy sem képesek.
Viszont a játék maga nagyon jó volt lvl 27-30-ig, ott kidurrant a lufi. Lehet ebből még valami, ennyire nem szabad temetni őket. Nem mellesleg olvastam, hogy lehet refundot kérni a digitális vásárlásokra, ha 1 hónapon belül vetted meg.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
marilllyo
veterán
válasz TTomax #13942 üzenetére
Én most kezdem azt érezni, hogy leült a dolog és uncsi nagyon. 120 óra körül lehetek.
Lexi-től már csömöröm van. Dz-be meg fel alá járkálsz az utcákon és ölöd ugyanazokat a neveseket sorba....és beleunsz mire valahára olyat dobna amit nem akarsz összetörni. Ha másik ügynököket látok...kb. egy kicsit sem parázom mert..."Lelőhet ha akar...vigye a 3 térdvédőt".Egyébként szívesen játszanék vele továbbra is...de nekem kéne valami új. Sólymot letoltuk párszor(hardon) de...egyelőre kevés.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
[hun] warhea
tag
"mérbántyátokamassiveot" fanboy
hat bunfi te aztan ritka egy peldany vagyÉn ennek tudatában járok el és nem fogok vinnyogni.
Minden sirogep azt mondja, O nem sir. Te is sirsz mar hosszu ido ota ahelyett, hogy nem spammelned tele a forumot hanem jatszanal cheattel vagy tisztan engem aztan nem erdekel.[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
bunfi
őstag
válasz [hun] warhea #13949 üzenetére
Verheted a fejed a falba, nem zavar, sőt. De mivel nem ütköztek a kommentjeim a fórumszabályzatba és a témához kapcsolódtak, így a spam jelzőt ne erőltesd. Ha orichalcosnak lesz valami kifogása, azt majd úgyis jelzi.
(#13947) vegitossj7: Sajnos nem, mivel boltban vásárolt a példány. [link] Mellesleg, hogy tényeket is adjak, a Microsoft meghosszabbította a refundot a The Division esetében tekintve a játék állapotát.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest