-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Lincoln tunnel-nél mentem most egy csapattal és rohanás volt jobb szélen. Nem a létráig hanem egészen a "redőnyig" ami felrobban a játék végénél. Na már most ott a kötél le volt engedve így fel lehetett menni egyből a tetőre. Oda ahol a végső ütközetet is megvívjátok. (Remélem így érthető). Viszont most mentem egymagam és a kötél nem volt leengedve? Ezt most, hogy van akkor vagy mi?? Nem vágom.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ForRedGlory
félisten
Falcon hardra lenne három jelentkező, aki segít nekem?
Még sosem mentem rajta, mivel amikor próbáltam public emberekkel, szépen kilépegettek és jkó lenne már szabályosan legalább egyszer végigtolni. Nem vagyok über karakter, 187-es GS mellett egy viszonylag jó Vectorom van és pár jó cucc, de nem kiemelkedő.
Ha összejönne három erős ember és segítene, megköszönném. Be vagyok lépve, csatlakozzon, akinek van kedve/ideje. ForRedGlory néven futok, bár szerintem itt kb már mindenkit felettem barátlistára
-
[hun] warhea
tag
válasz ForRedGlory #14803 üzenetére
Vegyel fel IamWarhead a uplay idm
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
Hzoltan969
tag
Ha valakinél van még hely, én is beszállnék egy Falcon-ra egy fél óra-óra múlva. Uplay név ugyanaz, mint itt.
-
storm3
senior tag
Ha Steam-en vettem a játékot,akkor csak uPlay kliensből steam acc linkelés nélkül nem lehet játszani vele?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
-
Htibimor
senior tag
Mitől függ hogy milyen lootot dob a játék? Tudom van a gyűjtögetés stat, de azonkívül. Számít-e hogy az én karakterem hol milyen szintű? Vagy hogy milyen gear szinten van? Még a vakszerencse is tudom? De mivel tudok egy kicsikét rásegíteni. Gyakran nyomom csapatban a dz-t, mégsem esik szinte semmi 163-ason kívül. És sajnos inkább csak kiegészítő esik mint fegyver. Napi küldetéseket is rendszeresen csinálom akár többször is egy nap .
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
ada19
senior tag
válasz ForRedGlory #14803 üzenetére
Ha holnap (csütörtök) este szeretnél írj rám, mi hárman vagyunk és megyünk 1 kört.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
Garsza
veterán
Helló! Kéne nekem 3 ember akik segítenek nekem letolni falcont Kihíváson. Eddig még nem csináltam. Holnapnapközben volna ideális. Kéne már az a 240 gear szett darab.
220k/82k55%/11k -
[hun] warhea
tag
válasz yodamester10 #14812 üzenetére
Es ujra felhelyezzuk a tut a lemezjatszon(/lemezjatszora?)...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Mik a napik?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
djculture
félisten
válasz yodamester10 #14812 üzenetére
Én a watch dogs összes dlc-s kiadást is 1000-ért vettem. Ezt is kifogom várni amig annyi lesz, bohóckodni jó. Próbáltam többet nem ér, de hát ez mostanában elég sok játéknál megvan. Battlefront is ugyanez a kategória vagy a legújabb nfs vagy pl ubitól a crew. Ilyen max 1000 forintot érő játékok ez is megvan felfogással.
[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
Sokkal aprólékodabban kéne szintezni a dz-t a jelenleginél szerintem. Egyrészt a cheatereket rárakni külön szerverre, illetve a glitchereket is (lövöldözzék egymást oneshottal), másrészt a "normális" játékosokat vagy GS alapján, vagy még inkább játékidő alapján sorsolni össze. "Neked is 100 órád van benne, nekem is, lássuk ki mit hozott ki belőle..."
A friss 161-es GS-es 50 órás emberkéket tuti nem raknám össze a "no real life", egész nap farmolós kockákkal. Egyiknek sem nyújt ez így játékélményt, a kockának se.
Természetesen mindezt a cheater kérdés megoldása után... -
.OM.
aktív tag
A cheater kérdést aránylag gyorsan megoldaná, ha rogue-ben eltöltött idő, vagy player kill darab alapján sorolná a szervereket. Aki szeret ölni és aki békésebb, is megtalálná a számítását.
De az NPC kill / min vagy a megtett km / min is lehetne egy jó szűrő.
És akkor a damage/min számmal még nem is foglalkoztunk..ex .Oldman.
-
bunfi
őstag
válasz [hun] warhea #14814 üzenetére
Újra. Ez még mindig nem a saját különbejáratú játékszervező topicod.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
pzstm
titán
Here is the list of changes implemented during the maintenance of April 28:
•Protection from Elites will now correctly reduce damage received from Elite enemies
•Fixed a bug with Rehabilitated where the talent could remain active when used in combination with a tear gas grenade
•Fixed an exploit where players could go through walls by using a ladder while the Jumping Jack emote is active
•Falcon Lost: Players will no longer be able to shoot inside the incursion when they are standing outside of itiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
A Sony egykori embere szerint a Division netkódja alapjaiban rossz -bocs, ha már volt.
-
[hun] warhea
tag
Meg szerencse, hogy figyelmeztetsz.
Nem tudom amugy azert feltunt-e de egyetlen egy falconbol amit itt beirtam nem jottem ki itemmel ellenben tobb olyan jatekossal akinek vegre megvan a falcon. Te ahelyett, hogy fikazol 90%ban miert nem probalsz segiteni azoknak akik itt vannak? Mert mindig akad valaki aki meg nem tudta megcsinalni. Persze az a par ember a problema (jelen esetben dedikaltan en) aki megprobalja arra hasznalni ezt az egeszet, hogy segitsen. A siras nem segitseg. Ezt a te regi kommentjeidre irom nem yodaera.De inkabb csendben is maradok nehogy megint elrontsam a gyomrod es kapjunk valami hasonloan kulturalt segitokesz hozzaszolast, mint a kozelmultban.
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #14823 üzenetére
3 napja jelent meg az eredeti blogbejegyzés, inkább azt olvassátok. a pcgurunál kissé átköltötték a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
veterán
válasz [hun] warhea #14824 üzenetére
Szarbugosfosajatek....
Sokacsiterkocsogkispocshogyrohadnanakmeg....
600k/140k/30k a statom, gs243... Ez is megvolt. XD
On : tegnap kiesett supply dropbol az elso kesztyum. Hasznalhatatlan.
Tegnap nem tudtam lenni este ( usb portok elszalltak )
Ma este falconban segitek akinek kell.RazoR8402 : gs243... poen, kamu... amugy strikerrel 570
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
nagyúr
-
[hun] warhea
tag
válasz RECSKA #14826 üzenetére
Ez mar csak igy megy a kesztyukkel
En tegnal pamlacsekkal kaptam dzben 1 nomad taskat + 1 nomad kesztyut. nyomtam is az x-et izibeMa este falconban segitek akinek kell.
Ovatosan az ilyen mondatokkal, a bokrokbol trollok lesnek.Ha nem lesztek meg invelj majd nyugodtan. 9 korul erek haza / illetve elobb de ekorul leszek mar olyan allapotban, hogy jatszani is tudjak.
Anonymous23: Kihagytad a laggoló szervereket
Meghagyom a sirast sith7-nek o nativban sir tsen
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Aztán vagy át dob más szerverre, vagy nem... és a mai 3 órás karbantartás is "rengeteg" dolgon változtat. Ha ilyen ütemben javítanak is még minimum évek kérdése hogy egyről a kettőre jussanak.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
bunfi
őstag
válasz [hun] warhea #14824 üzenetére
Ja értem. Tehát, ha segítek az embereknek falconból kiütni az itemet és amit én kapok eldobom (mert mellesleg nekem már nincs rá szükségem, ugye...), akkor minden gond meg van oldva?
Fikázol, sírás, spam? Tőlem olyan mélyen beledughatod a fejedet a homokba, olyan vastag buborékot növeszthetsz magad köré, amilyet szeretnél, de ez a tényeken nem változtat. Súlyos problémák vannak és mit csinálnak helyette az elmúlt több mint egy hétben? Glitcheket javítanak. Mert ez a legnagyobb probléma.
A "múltkori" komment, ha már így szóba hoztad, 3 embert leszámítva mindenkinek világos volt, hogy mit akartam vele mondani, de ahogy mondták már akkor is előttem/helyettem, akinek nem inge...
Nekem nincs az ellen kifogásom, hogy segítesz és játékot szervezel. Tedd azt, de ne degradáljál másokat a fikázó, síró, spammer, troll (egyáltalán tudod mit jelentenek ezek a szavak?) szavakkal, mert az el akarsz zárkózni a tények elől.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
[hun] warhea
tag
válasz marilllyo #14801 üzenetére
Ha random csapatba kerultel be es ok elotte lefutottak mar a kotel allapota nem resetelodik a masodik kornel es a narancs sarga redony-e sem kozeptajt igy at tudsz futni konkretan a palya elejetol egeszen addig a teraszig.
Bunfi:
En nem zarkozom el semmi elol, ahogyan en is eszrevettem a hibakat es sokan masok is. A kulonbseg az, hogy meg te abban leled ki elvezeted, hogy ezeket n+1-szer is beirod ezzel is vitat generalva (hiszen azota mindenki tudja, hogy nem tortent valtozas) addig semmi mas a dolog csak spam a szememben. Hiszen megbeszeltuk, atragtuk, nyugtaztuk. En elhiszem, hogy nehezen nyugszik meg a lelked, de probald meg ezt szerintem inkabb magadon belul intezni. Persze ha van ra igeny, felolem nyugodtan told be ide a fikazo, mergelodo tenyfeltarasaidat (olyan tenyekrol amiket mar reges reg feltartak) hatha elmegy a maradek ember kedve is az elettol.
IGazabol azt az egy dolgot hagyod ki a monologodbol, hogy attol fuggetlenul, hogy ezek a gondok a jatekkal meg nagyon sokan nagyon jokat szorakoznak vele. ezt miert nem irod le? azert mert te nem tudod elvezni? miert nem? nagyon sok ember elvezi a jatekot a hibak ellenere is, ugyanugy megyunk dzbe is, igen vannak csalok, neha meghalunk, es? utana morgolodunk egy sort es nyomjuk tovabb.
Mondhatom, hogy nagyon sok jatekossal jatszottam mar egyutt innen a forumrol es a legtobbjuk, sot kijelenthetem szerintem, hogy mindegyikuk akivel jatszottam ugyanigy latja mint en.
Szoval elobb merd fel szerintem, hogy van-e igeny a sorozatos ismetlesere a dolgoknak, aztan akkor ismeteld ha van
Az pedig, hogy valamit kijelentesz a nagy tomegek elott ami nem egyertelmu, hogy kinek szantad vagy nagyjabol rahuzhato sok emberre nem intezheto el annyival, hogy akinek nem inge, foleg ha olyan alulintelligentalt formaban talalod amilyenben tetted. de ez a lemez mar lejart, szoval hagyjuk is leporogni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tegnap én is kaptam egy striker kesztyűt. Tök jó, hogy ki tudtam tenni végre a 4+2-es bónuszokat. Erre bugol az egész játék. Azt írja 15% critchance-em van. (csak a fegyómon van 25,5%) és nem adja a striker 4es bónuszt.... relog után se. #Szarfos.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
En is kitettem a 4+2-ot, de kisebb a dpsem, mint csak striker+2gold cuccban xD
Bugzik ez szepen. Tegnap beragadt a critem. Ilyennel meg nem talalkoztam. Barmit lottem, crit. Ha ranyomtam a pulse-t, not a sebzes. Lejart a pulse, akkor is crit minden. Minden fegyoval... Nem ertem...
A masik : neha sebzesem nem sarga, hanem kek. Az mi? Ritkan csinalja...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #14831 üzenetére
A falcon glitchelőket kicsit visszavetik, az ingyenes hacket használók és hack nélküli glitchelők legegyszerűbb farmolós módszerét kiveszik, a fizetős hacker úgyis továbbra is át fog lőni a falon, csak eddig mindenki "átlőtt" mert nem volt fal.
recska, armort találsz el, ott a legvédettebb, legkisebb a sebzés.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco07 #14837 üzenetére
Oké, és hol a csalásszűrő ? Mert lassan ott tart a dolog hogy nincs dz szerver csaló nélkül.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
[hun] warhea
tag
válasz RECSKA #14836 üzenetére
En tegnap atalltam 3+3-ra a 4+2-rol. Nagyon kivancsi leszek nem lovok melle, egesz sok hitem van megsem tolt az a fostalicska ha meg tolt, akkor is alig. pedig 2-3 perc alatt leszedem a mesterloveszeket auggal 200-rol
-
.LnB
titán
válasz Snip3r_HUN #14838 üzenetére
Nem lassan ott tart. Már rég ott tart a dolog.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz [hun] warhea #14839 üzenetére
Nalam megy.
Socoval szaladgalok akkor vegig bekapcsolva marad. Playerre kozelrol nincs is jobb, mint a feltoltott strikeres super90 brutal es gonosz talentel xD
sith7 : nekem megy valamiert. Olyanokat lovok, nezni os rossz. Sokszor mar ragequiten gondolkodom xD m1a 1 jatekos. Soco 1 jatekos. Kispistolyt meg nem probaltam, de feltoltott strikerrel 140er sebez mobra xD
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Striker - t ne használd, mert nem jó, gyenge , f@s ... tegnap én is visszaállítottam a gear -em , hát a zokogásom csak fokozódott
[hun] warhea
Én már akkor zokogok, amikor az indító ikon -ra kattintok, amikor pedig játszom, akkor a feleségem a háttérből fokozza a drámai hangulatot, tegnap pl. Franz Kafkától Az átváltozást olvasta fel, hogy tuti legyen a melankóliám.
Hogy On is legyek, köszi mindenkinek a tegnap esti köröket, szokásos minőség, szokásos hangulat, 2 óra önfeledt játék volt, amiben többek között megtudtuk azt is, hogy az egyik férfitársunk elsajátította már azt a képességet, hogy amikot az asszony - játék közben - a háttérben beszél, akkor ő nagyon komoly meggyőződéssel tud válaszolni, mintha tényleg érdekelné a téma: " ...ühüm ... aha ... hm ... ühüm ... aha ...
-
[hun] warhea
tag
Én már akkor zokogok, amikor az indító ikon -ra kattintok
Hat ezen elsirtam magam en is, de en a rohogestolHetvegen challenge falcon? Erdekel esetleg?
Csak, hogy legyen 240es item amit be lehet torniRECSKA:
kiprobalom, szerzek en is egy sotit aztan meglassuk. a 3/3-at nem probaltam meg elesben de nagyon kivancsi vagyok ra.[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #14838 üzenetére
Egyelőre sehol, de várom én is, szeretek a DZ-ben lövöldözni, más a hangulata mint a sima missiönnek.
A hack része csak pc tudtommal, ezzel a javítással viszont a ps xbox kintről glitchelést is kivették, nem csak a pc-t, gondolom ha a mindenhol jelenlévő glitcheket kivették, akkor foglalkoznak majd a csak pc hackerekkel is.Egyéb. Ha veszek egy xbox-ot vagy ps4-et, tudnék azon játszani azzal a karakteremmel / accounttal, amin a pc-n is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Raulblanco07 #14844 üzenetére
Nem, külön account kell hozzá, teljesen más rendszer.
Amúgy konzolon valamit csinálhatnának már a játékkal, konkrétan nem lehet megcsinálni a challenge incursiont.
(#14846) -=Jam=-
Sokkal szerintem. 210+ -os szettek mindenkin, 200+ ezres DPS, külön healer, összebeszélés stb, de akármennyi életünk is lehet, shotisoknak egy lövés és kampec nekünk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
vegitossj7
addikt
-
törölt tag
Meddig tart a leállás?
-
Spancho
senior tag
Visszajöhetnének már a szerverek.
Unalmamban megvettem juhbiszoftos pontokért az öltönyt ,hogy most már elegánsan is tudjak játszani.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest