-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
-
Lifer092
senior tag
Az R6-ban azért rendesen dobálja kifelé a nem oda illő embereket a Battleye.... Semeddig nem tartana implementálni egy normális anti-cheat rendszert ebbe a játékba, pláne ha már most az "alapoktól" húznak fel egy második részt, vagy ha akár egy meglévő kódot foltozgatnak, ilyenkor simán implementálható LENNE.
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyértelmű, hogy nincs elég erős hardver illetve grafikai motor, ami képes úgy futtatni a játékot, ahogy azt megálmodták. Ezzel mindenki tisztában van szerintem, aki ismeri az ilyen open world játékokat. Ezeket mutogatni nem kéne, még akkor sem ha korai szakaszban van az egész. Elhiszem, hogy kell a reklám meg minden, de átverés ez.
Meg gondoljunk már bele a konzolokba is, hogy azok mire képesek egy PC-hez képest, aztán lehet is felezni a grafikát.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Snip3r_HUN
addikt
-
nagyúr
Igen,akkor ezzel indítottak ami fontos volt és csalogató.
Vszinű azért nem is villogtatják,mert ez alap lesz benne.Több új ubi-s játékban benne van,ebből sem fog kimaradni.
----------
Nálam még kérdéses,hogy pc-n vagy konzolon fogom játszani.
Ki hogy van vele ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Az biztos,hogy pc-n szebb lesz.
Próbálom feltérképezni ki hogyan lesz majd elérhető.
Igen én is mindenképp megvárom a beta tesztet,remélem ott leszek.
Viszont ősszel vszinű befigyel egy PS4 Pro is.#286 Anonymus23 :
Igen 144Hz-es G-Sync,1080Ti.
Nem tartok attól,hogy gond lenne a géppel.Nagyban befolyásolni fogja majd,hogy pc vagy konzol,hogy lesz-e benne anticheat.
Lehet pvp PS-en lesz,pve meg PC-n.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Szerintem a csaló dolog mindig is túl volt pörgetve. Ezen a fórumon legalábbis így látom. Kb az jött át az esetek jelentős részében, hogy “lelőtt, tuti mocskos csaló; nem tudtam lelőni, mocskos csaló; nem tudott lelőni jó béna én meg a pro”
Persze a lag miatt is ment a folyamatos hiszti, de azt nem sikerült összerakni, hogy ez esetleg összefügg a ki lőhető le és ki nem dologgal.
Persze ettől még szar volt látni, hogy mennyire sztároltak pár makros yt playert, de ezen túl kell lendülni. Vagy ha nem megy, a lehetőség mindenkinek adott hasonló content gyártására.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
A béta más, az már éles teszt. De egy ekkora játéknál biztos, hogy kell majd toldozni-foltozni. Sajnos a kiadók nagyon kevés időt hagynak a fejlesztésre. Senki sem meri megcsinálni, amit pl. a Rockstar, hogy konzol kiadás után másfél évvel jön a PC változat.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest