Új hozzászólás Aktív témák

  • capulet75

    addikt

    válasz Gaming #25834 üzenetére

    Szóval jól értem, hogy sértve érzed magad, mert lenerfelték a terminátor szettedet? És az a problémád, hogy most más tolja terminátor cuccban, amivel kinyírnak? Hát, azért ezt gondold át szerintem. :)
    A másik meg hogy azért a 22e forintért "Beleküldtem 2000órát 3haverral, baromira élveztem szinte minden percét /elég előkelő helyeken szerepeltünk mind pve, mind pvp szinten...én egymagam szólóban hoztam top 20-top500 közt missziókban puszta fegyverhasználattal..."
    akkor mi a probléma? Én pl az alapjátékot és a dlc-t pár euroért vettem, most akkor ez baj? Nyilván tizedannyira nem vágom ezt a játékot mint te, de szórakoztat, és ha megváltoztatják az aktuális cuccomat, mert túl op, majd alkalmazkodom. Nekem spec eléggé tetszik, hogy ugyanúgy lehet skillbuildel játszani, mint dmg vagy akármi más cuccal. No offense, de ha tényleg ilyen jó helyezéseid voltak, akkor kéne tudni más cuccban is ezt, ha meg csak a egyedileg összerakott monster build miatt volt, akkor gondolj bele, hogy ugyanúgy szenvedett az a 98347593465746 player akit kinyírtál vele, mint most te a 4 huszár miatt. A túl op cuccokat minden játékban le szokták nerfelni, ez szinte törvényszerű. Ha szeretsz egy játékot, emiatt abbahagyni szerintem felesleges.

    Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

Új hozzászólás Aktív témák