- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #15346 üzenetére
A clutchos szett jól használható PvE és PvP is, a skilles szett PvE nagyon OP lett és többféle módon összerakható, így azt elég könnyen ki lehet farmolni.
Vannak új talentek is, amik jelenleg feltétlenül használandók, itt pl az én PvE clutch és skilles szett. A skilles könnyen átalakítható, ha volt előtte másik neked összerakva, de sokan használják ezt a 4 Hirwired-el, az is elég jó, de nem tud akkorát robbantani mint ez a szett, de attól még kifejezetten jó:;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
köszi mindenkinek!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #15351 üzenetére
Azt az exo kesztyűt az istenér sem dobja ki sehol se nekem. Azaz 1 cucc hiányzik a szettbol és kész van. Teljesen mindegy hányszor megyek végig a camp white on, mindegy milyen szinten ki se dobja.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én a specializációkat is felhúzom, van még hátra 2. Fene tudja mi milyen lesz majd később.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
őstag
-
-
arnikusz
veterán
válasz 5150head #15359 üzenetére
Ahogy írja Hublot Commader lutri hogy mi esik. Talán az 500 K feletti armoros szettet valamivel könnyebb összerakni. A Shotihoz továbbra sem nyúlnak, az elég csúnya sebzést ad közelharcban. Raktam össze 396 K sebzésű szettet ennyi armorral. Most ennyi armorral M1A Rifle 137 K sebzéssel közelről szintén pusztító. Azért írom ezeket, mert nekem a Clutch nem fekszik. A következő speckó shoti lehet el is raktam pár maxosat a 2 különböző Exo mellett. Azonban a következő patchal alapjaiban változik a játék és kezdjük előlröl.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Van egy új loot cave boss. [link]
-
felixo
őstag
Thieves Den-t hol találom meg pontosan ?
Redmi Note 9
-
arnikusz
veterán
válasz felixo #15368 üzenetére
Nem Occupied DZ- bemész és a falon különböző helyeken van SHD terminál ahol benyomod a szürke rugót, valamint a Landmarkokon a ládát pick-lockkal nyitod ekkor elindul egy %-os számláló és ha eléred a 100%-ot akor mutatja, hogy megnyílik a Tolvajverem.
Odamész és shoppingolsz, de DZ pénz kell amit legkönnyebben Occupied DZ pereg a Black Tuskosokból. Ennek a pénznek a maxja 300 csak a cuccok 50- 75- be kerülnek.Ez pedig 2 képes info más témában:
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
-
5150head
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #15376 üzenetére
Én próbálkoztam vele, mert a Div1-ben sokat toltam Pyroval. Sajna itt a lángos turret teljesen el van cseszve szerintem, a gyújtós chemlauncherből meg kiugrálnak a mobok ha nem vagy elég gyors vagy ügyes. Marad a gyújtóseeker, de az sem annyira hatásos mint az 1-ben, meg a molotov. Sajna ehhez még az is hozzájön, h a jelenlegi Rush seeker PVE buildek miatt kb semmit se ér, (meg úgy általában a többi build se) mert mire kigyújtod az ellent, addigra a seekeresek elintézik, ha meg hardwiredben vannak még spamelhetik is a seekert. Bossoknál jó lehet mert kicsit lassítja őket, bár az is érdekes h sok mob mintha nem is reagálna arra h égnek...
Tegnap random összepakoltam egy pvp pajzsos/elektros buildet. Hát arra jó volt, h az emberek meglepődjenek, h pvp-ben shieldet látnak. Több millió healthes pajzsot úgy tüntették el előlem mintha egy kukafedő lett volna a kezemben -
Nagus
senior tag
DZ-ben Den bugos? Tegnap kétszer is bementem a rejtekre és egyiknél sem volt ott.
-
dvd24
senior tag
Az új story trailer alapján, újra ölhetünk cleanereket (ezt eddig is sejtettük) és az új specialization valami lángszórós móka lesz A végén meg mintha Aaron Keener sétálna el. Talán vele is összefutunk végre.
Nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Nyilván össze kell rakni azt a pyro build-et.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
őstag
-
arnikusz
veterán
válasz ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #15387 üzenetére
Úgy részben mint egészben.
De ez még nincs GS515.
Illetve patch után mi lészen?Lgabor007 anno a sima Alt esetében időben elkülönülve csináltam meg a 3 pályát és simán beadta. Itt HC módnál viszont abszolúte nem ajánlom egyedül csak csapatban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest