- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz #91166208 #14794 üzenetére
https://divisionbuilder.com/ - View top builds, lehet nem kell őket készpénznek venni, de arra jó, hogy legyen legalább kezdő build-ed. Hard Wired és a Sniper Aces megállja a helyét nálam.
Valamint reddit-en is szét lehet nézni, de ott is válogatni kell rendesen, Youtube esetleg, de ahogy egyre többet nézegetek úgy látom, hogy mind egyre megy. Mivel arra van minden felépítve, hogy a talent-ek jól működjenek együtt. PvE-re talán kevesebb variáció van, mint PvP-re, ami engem mondjuk hidegen is hagy.
Egy alap skill build-et vagy egy össze-vissza AR/Clutch build-et egyszerűbb összerakni a sok szemétből, ami esik."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Gigant20
tag
Új RAID-ben és tartalomban gazdag B.U.É.K. mindenkinek!
uplay: jul3s4ty_HUN
-
need
addikt
Akkor hát Mindenkinek Boldog Új Évet
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
s4hu|SyD^
addikt
Boldog új évet ügynökök!
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Nagus
senior tag
30-as szintű HC karakternél a stashből áthúztam pár cuccot és 336 GS-t ír. A nevesítettek két mellkasra leadott rifle lövéstől dőlnek. Egy HC-t már elvesztettem 9-es szinten amikor áttévedtem egy lvl28-as területre és egy pisztolylövés voltam.
-
arnikusz
veterán
Azt az áthúzást hogy csináltad?
Jó tanács mindig min. 1-el magasabb szintű legyen az Agent mint amit csinál HCmódban. Elkezdtem tegnap ên is újra a 80 Commendation pontot még beakarom zsebelni a kapott 30 melllé. A HC Raidet most ha addig eljutok biztos nem próbálom.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
zserrbo
aktív tag
Bocs az amatőr kérdésért.
Ha nem egyforma szintűek játszanak együtt a nagyobb küldetéseit tudják csinálni a kisebbek is ha jól látom. Később a kisebbeknek bedobálja az elmaradt küldetéseket a két szint között? Azaz ugyanannyi SHD tech pontot tudnak ők is szerezni végső soron? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz #91166208 #14821 üzenetére
Ha egyedül szaladgálsz akkor Revive Hive meg gyógyító Chem vagy Repair Drone.
Én egy ideig használtam golyókat pl. mesterlövész build-ben is, meg turret-et is talán. Úgy gondoltam, hogy jó ha a golyók leszednek pár kicsi ellenséget illetve az armor-jukat meg legalább nem éreztem magam olyan egyedül főleg ha turret is ott volt. De ha megfekszel és bajban vagy egyik sem szed fel és nem is gyógyít.
De ha jól mennek így is a Hard meg Challenging küldetések illetve a Lv4 Control Point-ok akkor használd nyugodt szívvel őket.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Odáig jutottam, hogy material-t kell farmolnom...
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #14826 üzenetére
Most is, vagy a Kenlíííííííí
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz #91166208 #14825 üzenetére
ezert írtam hogy kraftolj. a tervrajzot a játék folyamán kapod, igy egyből használható, nem kell érte külön projekteket vagy Control pontokat farmolni.
az összerakott builddel mi a célod? mármint biztos van valami irány, amerre a farmolast tervezed. valami hibrid? clutch? "skill"?
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz #91166208 #14831 üzenetére
Javaslom kezdd el a Nemesis farmolást is, mert az sokáig tart az invaded váltakozása miatt. Én is bánom, hogy későn néztem utána.
Más: Én is a Solar Farm-ot meg a Tidal Basin-tól jobbra lévő fekete ládák farmolását látom ajánlva matik farmolására, illetve specifikus küldetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #91166208 #14831 üzenetére
arra lettem volna kíváncsi, hogy pontosan milyen irányba haladsz? mint amiket fentebb is írtam: hibrid, clutch, skill? mert a mostani buildedben a legnagyobb szinergia a merciless, es a táska talent. szinte minden más kilóg. es amikor azt írtad hogy növelni akarod a chc-t valahogy az jött at, hogy nem igazan tudod mit szeretnel. ha ez nincs meg, akkor a farmolas ki fog merülni a "tegyük el mindenből a legnagyobb statot" felfogasol.
ebben semmi offense nem volt, mielőtt. csak legtöbben itt tudjuk mennyire nehez farmolni es nem célirányosan kb agyrém az egész.
-
törölt tag
válasz #75376384 #14837 üzenetére
Őszintén, nem tudom milyen szettet rakjak össze. Most azért már nem a sor végén kullogok. Örülök hogy már az eliteket is szépen szedem és tudok egyedül farmolni. 4 és szintű kontroll pont már sokkal egyszerűbb. Famast most dobta ki elég jó talenttel. Ma egész nap bounty nyomtam és random raid. Nem haragszom, őszintén nyugodtan elmondhatjatok mi a rossz benne. De most csináltam kicsi módosítást a famas miatt és mar 69% a CHD. De most nem vagyok gépnel, később töltök fel képeket.
Te mire huznad a szettet?
Ez most ne értsétek félre de sajnos a div 1 be is szettekkel küzdöttem nem is keveset. Ami másnál működött nálam nem.
Mit értesz hibrid, clutch és skill build alatt? Szeretném a játékot megérteni és normálisan kikapcsolodni és nem szenvedni vele. Csak Pve!!! -
Anonymus23
veterán
válasz #91166208 #14839 üzenetére
Eagle Bearer:
Ez nem esik "radnom raiden" alias discovery mód, csak ismerősökkel/klántagokkal tudod megcsinálni, minimum normál nehézségen, és ott eshet, vagy ha valakinek esik az adhatja neked.
De most már nem akkora nagy szám, egy jó Clutch/Berserk/Spark buildnél egy Famas/Merciless párossal legalább akkora sebzést össze lehet hozni (ha nem többet).;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #14841 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak variálni. Van az a muksi a twitteren az elég sokat válaszol a kérdésekre és bár jókat mond de azért ijesztő ha átvariálják a játékot teljesen az alapoktól. Persze ha jól csinálják mindenki fog örülni, ha nem meg lehet mindent újrafarmolni meg tanulni. Bízom benne, hogy kap szép supportot a játék erre az évre, mert szerintem egyáltalán nem rossz a játék. Alulértékelt nagyon. Endgame tartalom az kéne azért sok az tény.
-
törölt tag
-
Aciduzzu
aktív tag
Ha a jatek bedob mellem egy agent-et, az mindig valodi jatekos, vagy van AI koop tars is?
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Gubu0101
veterán
Nekem azóta sincs Egy darabig nem is lesz
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest