Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    Azt elmondaná nekem valaki miért variálják újra a csatornákat a tarrnál minden évben? Nem lenne elég a pár bekerülő csatornát a kikerülő csatornák helyére betenni, és ha több az új, mint a régi, azt a párat aminek nem jutott hely, a lista végére tenni? Hogy legalább a régiek ugyanott maradjanak?

    Egyszerűen agyrém. 70 éves nénihez mentem segíteni beállítani a csatornákat a héten. Egyik szoba, pár éves panasonic okos tv. Nem talál meg magától semmit. Sem auto, sem manuális keresés. Végül a tarr oldalára kellett felmennem, és kézzel beírnom a frekvenciákat, hogy megtalálja a tv a csatornákat. Mondom, pár éves okos tv ami egy téve csont nélkül megtalált magától mindent. De idén már nem.

    Másik tv, régi hd-s buta tv, tarr-os set top box rácsatlakoztatva. Set top box megtalálja magától a csatornákat,az összeset. De csomó csatornára hibaüzenet jön, hogy nincs adás. Sokszori próbálkozás után ugyanez. Végül factory reset lett a dologból, majd végig kellett zongorázni a kezdő beállításokat. Utána ok lett. Ugyanúgy megtalált mindent, de ezúttal már sehol nem jött a nincs adás hibaüzenet.

    Most egy idős ember, akinek nincs affinitása ilyen dolgokhoz és nincs ismerős, vagy családtag aki segítene, az mit csináljon? Várjon heteket, mire kimegy a házhoz a tarrtól valaki? Nekem is órákba és többszöri nekifutásba tellett, mire minden jó lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák