Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    Topikgazda

    válasz conure #15392 üzenetére

    Szia.
    Először is üdv köztünk.
    Másodszor a kérdés hogy most mennyit fizetsz a szolgáltatásaidért netet és tv-t összegezve. Tarrnál vannak jó árasított kombi csomagok (hűséggel természetesen) illetve hozzá digitális kis csomagok.
    Tarr nagy előnye hogy nem kell semmiféle box stb.. ezekhez a fajta televíziókhoz (dvb-c feltétele a digitális tv-nek csak), digitális kiscsomag esetén is elég egy CO modul és bele való kártya amit megkapsz az ügyfélszolgálaton, igaz egyszeri díja van ennek.
    A HD csatornák nagy előnye hogy amíg a digi és thome meg még mittudomén melyik szolgáltatók tömörítve adják (fentebb emre33 írt pont erről egy válaszban) a Tarr tömörítés nélkül ahogy optikán beérkezik szolgáltatja tovább így észrevehető különbség van főleg így 40" felett már bőven. (Érzékelem mert páromnál t-home lavoros tv nálam tarr digitális hd 42"-en).
    Az internet szolgáltatás stabil, nekem 40/4 van az jelenleg is tökéletesen megvan, a 10 év alatt nem nagyon volt gondom vele. És feljebb a kollégák is jó véleménnyel vannak akár a nagyobb 100mega feletti internetekre is.
    4Król is szó esett talán egy-két oldallal hátrébb hogy azért a 40 mega net is képes elgondolkodni a nagyobb bitrátás 4k tartalmak esetén (nálam is). Wifi pedig relatíve, nem igen lehet szóba hozni a szolgáltatáshoz (függ távolságtól, falak számától, jelerősségtől és még kismillió dologtól hogy milyen a hálózat minősége de ez egy másik topic már).
    Hogy érdemes-e váltanod azt neked kell tudni, elsősorban a pénztárcádhoz nézve, minőségben szerintem 100% hogy jobban jársz és nem mellesleg minden szolgáltatásod egy helyen lesz.

    Azt hiszem minden kérdésedre választ adtam.
    Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel itt, rengeteg segítőkész emberke van köztünk szerencsére és biztosan válaszolni fognak! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák