- Sweet.tv - internetes TV
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Synology NAS
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- DIGI kábel TV
Aktív témák
-
KüLÖNc
tag
válasz dosailord #4392 üzenetére
Szia, köszi a választ!
A nyűg az volt, hogy a "hangulatától" függött milyen az internet sokszor. Néha nagyon stabil volt és tudtam HD videót nézni, játszani, néha pedig olyan csomagvesztéses lett, hogy az MSN is lekapcsolt tőle, Teamspeaken nem értettek, játékban is folyamatosan disconnecteltem, voipen folyamatosan újra kellett hívnom a másikat és ez egyre gyakoribb lett.
Sokszor még a nevetségesen alacsony 1,5 mbites garantált értéket sem érte el.Az IPTVvel 25 mbitesre nőne az internet csomagom, annak, aminek ha jól látom 4 mbit a garantált letöltése (tapasztalataim szerint szinte nagyobbra nem is megy, vagy gyereknapkor maximum) de igazából engem nem érdekelek a nagy számok, csak az hogy végre egyenletes, folyamatos internetelérésem legyen és ne kelljen félni attól, hogy bármelyik pillanatban úgy gondolja, hogy neki nincs kedve.
Ha ezt megkapom az IPTVre váltáskor, akkor én leszek a világ legboldogabb embere.
Zavarérzékenységen mondjuk azt érted, ha telefonál valaki a lakásban vagy a szomszédban? Vagy időjárás?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest