Aktív témák
-
MY2K
aktív tag
válasz SteveStack #4694 üzenetére
Az iptv kezelésije kell?
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
nike_
addikt
sziasztok!
nekünk is t-home iptv-nk van itthon, és ma bekrepált. olvastam a topikban, hogy többeknek volt problémája a regisztrációs szám beírásával, nekem is ez a gondom, sehol nem találom a számsort. a szerződésen levő számsorok közül egyik sem volt jó.
mit tehetek ilyenkor? az ügyfélszolgálatot felhívtam kb. 2 órája, azt mondták 1-1,5 órán belül megjavítják a szolgáltatást. eddig semmi.
előre is köszönöm a segítséget.
-
vtechun
veterán
Es honnan lenne hozza firmwared? Ezek nem azert vannak hogy az user hekkelgesse, nem is teheti a szerzodes szerint. Ha hiba van telefonalni kell. Elozoleg aki irt a regisztracios szammal kapcsolatban annak is javaslom, hogy kerje el a reg kodot a telefonos ugyfelszolgalatrol..
-
T_boy
tag
Köszönöm a válaszokat, de egyszerű nem válasszal is beértem volna.
[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
Luissimo
veterán
azzal próbáltuk kezdeni a rákérdezésekkel, de nemvetted a lapot.
No, megnesértődjé ám, nembánt senki, tessék olvasni a sorokközött ...nyomjál egy resetet a HGW hátulján a kisgombbal, de olyan rendes 5-6 másodperc hosszút és akkor ujra összeszedi magát, hátha jobblesz a kondicioja kicsit.
(mareggel az enyémen se net se tévéműsor nemvolt, csak a nagy szürkeség, símán lekapcsoltam a hálozati kapcsolóját jó 10 percre és utána be, és megjavult.
Mondjuk jórégen kellett vele ilyet csinálnom utóljára, valamikor tavalyősszel...dehát ami szoftverrel megy , az tudjuk milyen...
-
thomas1980
csendes tag
Sziasztok!
T-home iptv-t szeretnék köttetni hozzánk.
Az lenne a kérdésem, hogy az iptv-hez kapott set top box-al működik az LG led tv-men a smart tv funkció? Tehát tudok internetezni a tv-n úgy, hogy az csak hdmi kábellel van összekötve a set top box-al?
A stb utp-vel kapcsolódik a t-home routerhez, addig a pontig tehát kell lennie net-nek is, csak azt nem tudom, hdmi-n átadja-e a tv-nek a net elérést.Jelenleg a tv-m közvetlenül van összekötve a routerrel, így természetesen működik. De ezt meg kell szüntetnem a router utp kimenetek alacsony száma miatt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
Köszönöm előre is. -
legenda
válasz thomas1980 #4711 üzenetére
igaz, csak tippelek, hogy a hdmi által a net nem feltétlenül fog menni, de akkor ezen egyszerű segíteni, beszúrandó a hgw után egy switch vagy router, és kész!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vtechun
veterán
válasz thomas1980 #4711 üzenetére
Nem fog menni, kulon zsinoron kosd ra a tvre a netet
-
jézusom
addikt
Üdv! Van valami leírás arról, hogy kell a Cisco2001 iptv boxot hálóba kötni, zene/képek megosztáshoz?
Elvileg rendes helyi hálóban van routerrel, 2 másik géppel egyetemben. Szóval a 2 gép látja egymást rendesen, elindítottam mind2n a wmp11-et, csináltam megosztott médiatárt, de hiába.
Egyébként a box menüjében az ipcím az 10.-al kezdődik így routerre kötve, és szerintem az nem frankó helyi ip?! jól mondom?
Egyáltalán lehet úgy routerre kötni a boxot, hogy a TV is menjen?
-
Luissimo
veterán
televan a mákospitém ezzel a kakival.
Esténként , 3-4 csatornaléptetés után is ottmarad kimerevedve az eredeti csatorna képe, de alul a névnél szépen lépked tovább , de mégis mintha lefagyna.próbáltam megfigyelni benne valami törvényszerűséget, hogy leginkább hol csinálja, de nemnagyon találtam, RTLKLUB, M1, M2 DUNA, ezeknél már mindnél tapasztaltam, de nemhiszem hogy csatornafüggő lenne, csak azttudnám, hogy akkor mifüggő .
-
AdminGen
csendes tag
Sziasztok!
Ma este bekapcsoltuk ezt a "csodát" és a fullHD-s tv-m, ami HDMI kábellel van összekötve a settopbox-al azt írja ki, hogy nem támogatott felbontás. Próbáltam a boxot kikapcsolni, resetelni (ez utóbbi nem is működik). Valami ötlet?
-
blg
senior tag
válasz jézusom #4714 üzenetére
Amikor routerről írsz, úgy érted, hogy a T-Home routere után kötöttél egy saját routert? Mert akkor az lehet a baj.
Vagy esetleg optikai hálón vagy? Mert ott tényleg nincs a T-Home által adott kütyüben router. De ott nem is megy a kép/mp3 megosztás.Nekem Cisco EPC3825 van, és az alapból a 192.168.0.10-192.168.0.128 IP tartományból oszt IP címet, meg is néztem, az egyik STB-m IP címe 192.168.0.14
a kép és mp3 megosztás win7-en és win XP-n is működik.
-
törölt tag
válasz AdminGen #4724 üzenetére
Box kikapcsol a billenő kapcsolóval. Aztán bekapcsol és közben hátul van egy sülyszett nyílás azt egy tűvel vagy tollal tartsd nyomva addig, hogy a tv megjelenjen a 2 fogaskerék , ha ez megvan,akkor letölti a szoftvert telepíti magát bő 5-10 perc alatt és amíg el nem indul rajta az adás addig ne is piszkáld. Elindul az adás utána érdemes ( de nem muszáj ) várni még 1-2 percet mert ilyenkor még kicsit komás lassú a rendszer töltöget pár dolgot a háttérben.
-
bakonya78
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már kérdezte valaki, mert nem olvastam vissza az összes hsz-t! Szóval a kérdésem: - Mikor a műsorújságban egy pl film tartalmát olvasom, melyik gombbal kell a távirányítón tovább lapozni, hogy az egész tartalmat lássam? Elég bosszantó hogy csak a tartalom felét tudom elolvasni! Előre is köszönöm a válaszokat!
-
őstag
Sziasztok!
Ismét megprobálkozom, hátha tud valaki segíteni.
Kaptam ugye egy cisco epc3925 modem-router kombót, ami tök jó, hogy van, de ha arra csatlakoztatom a TV-m, akkor nem látja a TV-t a laptopom. A TV lan kábellel van csatlakoztatva a routerhez, a laptop pedig wifi-n keresztűl kapcsolódik.
Rádugtam a régi routerem a cisco-ra, nagy nehezen, sikerült összehoznom, hogy az is ossza a netet, és lám, egyből jött a kis ablak, hogy Új hardver, és meg is volt a TV.
Aztán sajnos pár napja állandóan elszáll a net, szakadozik stb...
Ennek öröméri kiszedtem a régi routerem, és most a Cisco nyomatja a wifit, és most, nem szakad. Tudtok valami megoldást, hogy miért nem csatlakozik a hálózatba a TV? A router látja, csak a többi gép nem.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
hami85
tag
Sziasztok!
IPTV és Optinet bekötése hogyan történik? Az optikai kábelt ami már bevan fűzve arra rákötik a modemet és a modemről kapja az iptv a netet? vagy ezt hogy kell elképzelni? Saját wifis routert azt hova tudok majd rácsatlakoztatni? Bocs a láma kérdésért de ilyen optikais bekötést még nem láttam... -
jdomok
csendes tag
Sziasztok,
Először is a korábbi válaszokat köszönöm.......
Ennek megfelelően meg is rendeltem a második STB-t, prémium opcióval, de sajnos egyből belefutottam egy számomra érdekes dologba:
Ha az új STB-vel felveszek egy műsort és egy másikat nézek is közben, akkor a régi STB-m amelyik most már egy másik TV-hez van kötve egyből megáll és kiírja, hogy "adás megszakítva". Egyből fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, de ők azt mondták, hogy ez így működik, így jó. A kérdésem, akkor így miért van értelme a felvevős STB-nek?????
Úgyse azt nzem, amit veszek. Pl: Néztem élőben a magyar-orosz kézi meccset, közben beprogramoztam az NFL esti meccsét, mikor ez elindult, fentről - ahol a másik TV van - jött a kiabálás, hogy nem tudom nézni a sorozatom......
Amikor ezt megrendeltem senki nem mondta, hogy ez így működik.......szerintem nem ez a természetes
Ja, és amikor ezt jeleztem sajna közölték velem, hogy csak 2 STB-t lehet telepíteni, tehát bővítési lehetőség nincs, így csak arra tudom a felvevős STB használni, hogy megállítom a műsort, vagy késő esti műsort akarok felvenni.
Valakinek ötlete, hogy működjön a régi STB valahogy 3. adással?????? - hátha az ügyfélszolgálat valamit elfelejtett még mondani.....Előre is köszi,
Üdv
-
Garold
senior tag
válasz forrest85 #4738 üzenetére
Ha 2 streamet tud kiszolgálni a vonal és a rögzítős stb egyet rögzít, egyet lejátszik nem marad szabad (harmadik) stream a 2. Stbnek.
Ez így működik és így kell működnie. - 3. streamet még egy stb vagy hd stream tud biztosítani
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Luissimo
veterán
válasz Gedeon31 #4741 üzenetére
pontosan, kb. 5-10-15 perc timeshift és utána már szépen nézheted a rögzített adást és akkor máris felszabadul mégegy ,űsornyi hely, a nézettben pedig áttudod tekerni a reklámokat.
már megőrülnék, ha a sok idétlen reklámot végig kéne néznem, tv2 és rtlklub mindig így van nézve
-
Zeck
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom szolgáltató váltáson és lenne pár kérdésem.
A tcom-os iptv-nek alap box-szal milyen a minősége?
A jelenlegi upc-s boxok közül csak a hdmi kimenetesnek van számomra megfelelő képe nagy átmérőjű lcd tv-n. Az ip tv-t hdmni-n lehet a tv-re kötni?
Ha van még valami tanácsotok vagy véleményetek szívesen veszem!
Köszönöm!"két lábon járó növényevő szarkészaurusz"
-
jézusom
addikt
Rendes routert kötöttem a HWG mögé. A hwg-n ahonnan normálisan a net jön, oda csatlakozik a router wan portja.
A PC-t, és a az iptv boxot is a routerbe dugtam! De ezt nem is értem, hogy kaphatna így tv- streamet a box, de belső hálaó idejére akartam csak.
Jah és igen, optika!
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Na igen, azt hiszem jól csináltam...
Persze nem akartam így tévézni, csak kipróbálni a megosztást.Most így belegondolva, lehet, hogy a tvbox ipjét be kell pötyögni a routerbe, mert nem ismeri az UPNP-t?
Egyszer veszek egy ilyen IGMP multicast címzéses routert, ez a mostani, úgyis lekorlátoz 20Mbitnél, úgyhogy alig használom.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest