Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
az én boxom is frocliz.
néha (sűrűn) van olyan hogy átkapcsolnám az M1- re vagy az M2 -re vagy egyéb másik csatornákra, erre kimerevedik, kivagy és utána sötét, és az adott csatornákra nem lehet kapcsolni, sőt olyan is, hogy onnan sem lehet elkapcsolni és tök sötét a kép.Ilyenkor miszarvan ?
naponta csinálja...egyre inkább gondolkodom , hogy visszamondom, én nem ilyen lovat akartam.
Ilyenkor átkapcsolom a tévét a síma kábelre és azt nézem.
Igencsak illuzioromboló, ezért nemszívesen fizetek így.
Mit lehet vele tenni ? -
MY2K
aktív tag
-
Aceros
csendes tag
Üdv, azt szeretném megkérdezni hogy az STB-vel hogy lehet adást felvenni ? Kell-e hozzá prémium opciót fizetni ? Az STB-ben nincs merevlemez, de van rajta USB és e-SATA csatlakozó, rá lehet-e kötni külső merevlemezt ?
[ Szerkesztve ]
-
afro9
tag
Sziasztok, csak egy gyors kérdés:
Ha van egy DVB-C tunerrel ellátott LG TV (amin eddig működött a DIGI digitális kábel TV szolgáltatása), akkor ha váltanék T-Home IPTV-re, akkor a TV-vel ezt set-top-box nélkül is tudom majd használni?
Vagy minden egyes készülékhez is (ha van benne DVB-C, mpeg2, mpeg4 tuner, ha nincs) kell a külön box?(azt tudom, hogy elvileg az analóg adást így is kapnánk mellette)
[ Szerkesztve ]
-
jjani72
tag
Hali !
Az hbo kódolatlan hétvégét tart. Az hbo hd meg nem kódolatlan ?
Van valaki akinél igen ? -
Dávid78
tag
-
jjani72
tag
Most meg, ha odakapcsolok az hbo hd - re akkor ezt írja ki :
A rendszer ennél több hd adást nem tud kiszolgálni.Csak azt nem tudom, hogy milyen rendszer, mert az én rendszeremen jelenleg semmilyen
hd adás nem megy. -
cudar07
senior tag
sziasztok
most cserélték a ruterem
ZTE ZXDSL931
ezen van USB
de egyáltalán lehet/mire és hogyan lehet használni?előre is köszi
-
xyzxyz
csendes tag
Szia!
Jól veszem ki, hogy Te T-HOME-s telepítéssel foglalkozol?
Ma rendeltem meg és péntekre kaptam időpontot.
Az lenne a kérdésem, hogy fog-e a telafonnal működni a riasztóm. Most sima UPC-s analóg telefonom van, azon működika hívás. Más mondjuk nem is kell.
Vagy van-e lehetőség az IPTV és 15Mb-es netem mellé a csomagba analóg telefont kérni a T-től? Csomagárba nagyon jó árat kaptam bele lehet keverni vajon analóg telefont is a csomagba? Már nem tudom hívni az ügyfélszolglatot, mert nem kapcsol kezelőt, gondolom majd reggel.
Ha valaki tud választ a kérdéseimre annak is megköszönném. -
SANKADI
aktív tag
Miért ne működne a riasztó? Más a baj szerintem, a bizonytalanság. Én ilyen telefonra nem tennék risztót, ha nem is sokszor, de van kimaradás, ha elszáll a router, ha adáskimaradás van, ha áramszünet van. Nekünk elsőként volt kábeltelefonunk, már ott megmondták nem lesz annyira üzembiztos mint egy hagyományos teéefon. A cégünknél is riasztó kizárólag fővonalakra van téve, ami még e helyi központunktól sem függ. Még egy mobilos telefon is biztonságosabb.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
MY2K
aktív tag
Arra gondolsz, hogy voip-on keresztül működik-e a riasztó? Igen működik, sőt még az optikai hálózaton is. A faxokkal voltak gondok korábban de egy-egy ősrégi típust leszámítva azok is működnek voip-on. Szerintem nem szükséges az analóg vonal csak ha valami problémát tapasztalsz amit nem lehet megoldani máshogy.
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
afro9
tag
Sziasztok!
Most készülök IPTV-t rendelni, de még bizonytalan vagyok. 1412-es számon kaptam olyan tájékoztatást (T-home-os ügyfélszolgálaton), miszerint az első box ingyenes a havidíj mellé, és a 2. és 3. pedig még bruttó 890Ft/hónap. Tehát, ha 3 összesen set-top-boxot kérek, akkor az csak +890, vagy + 2 * 890?Másik kérdésem, hogy az IPTV mennyire zavar be a kábelnetben? Ismerősöm olyanokat mondott, hogy például a P2P hálózatokkal, illetve virtuális LAN hálózatokkal (logMeIn, Tunngle) bajok vannak IPTV mellett) Erről tapasztalat valakinek?
-
KüLÖNc
tag
Beírtam ezt a hozzászólást a másik topikba, figyelmetlen voltam mert csak most láttam meg, hogy külön topikja is van ennek, ezért engedjétek meg hogy bemásoljam ide.
Sziasztok!
Több mint 10 év kábelinternet nyűglődés után váltanánk erre [link]
Kérdésem az lenne, hogy hogyan is működik ez? Megy egymás mellett a televízió és az internet probléma nélkül? Mi történik ha torrentezem vagy játszom? Lehetséges hogy ilyen terhelést nem bír el?
Mik a legnagyobb hátulütői ennek a csomagnak?Előre is köszönöm a válaszokat,
Különc
[ Szerkesztve ]
-
jjani72
tag
2 boxod van ? Lehet, hogy egyidőbeni csatornaváltáskor aláváltanak egymásnak.
De most viccen kívül, én ilyesmire gyanakszom, nekem is előjön néha a szürke háttér a hibaüzenettel, de van amikor csak kimerevedik a kép.Ilyenkor egy gyors csatorna váltás fel vagy le és vissza és megy minden tovább.
A másik lehetőség, hogy tényleg kevés a jel.Ha ez sűrűn előfordul és a másik box
ki van kapcsolva olyankor, akkor egyértelmű, ha meg csak 1 boxod van akkor is. -
-
dosailord
tag
Az IPTV internet alapú, azaz a műsor adatcsomagokban továbbítódik az STB-hez. Minden boxnak saját stream-e, saját "adatcsatornája, adatfolyama" van, amin szedi (letölti) a tv csatorna adását, amit kiválasztottál. Ezek nem befolyásolják egymást ha több boxod van és az internetszolgáltatás is elkülönült sávszélességen megy. Azaz, ha pl. van 25 megás netcsomagod, az csak a net, afelett van dedikált sávszélesség fenntartva minden stream-nek. Az internetforgalom számítógépről, egyéb eszközről, nem befolyásolja tv adást és fordítva sem.
A kérdés az, hogy koax kábelen jönne továbbra is, vagy más technológiával? Mi volt a nyűg a kábelnettel?
Ha van a környéken iptv előfizető, érdemes érdeklődni, megy-e rendesen.Legnagyobb hátulütője, hogy mivel interneten megy az egész, sokkal zavarérzékenyebb, mint más tv szolgáltatások.
-
MY2K
aktív tag
Figyeld mikor ezt produkálja, hogy a HGW-n is kialszik az adott lan port led-je. Ha ez van akkor lehet az utp kábellel van vmi. De egyébként azonnal le kell adni hibára (1412) és 24 órán belül javítják.
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
KüLÖNc
tag
válasz dosailord #4392 üzenetére
Szia, köszi a választ!
A nyűg az volt, hogy a "hangulatától" függött milyen az internet sokszor. Néha nagyon stabil volt és tudtam HD videót nézni, játszani, néha pedig olyan csomagvesztéses lett, hogy az MSN is lekapcsolt tőle, Teamspeaken nem értettek, játékban is folyamatosan disconnecteltem, voipen folyamatosan újra kellett hívnom a másikat és ez egyre gyakoribb lett.
Sokszor még a nevetségesen alacsony 1,5 mbites garantált értéket sem érte el.Az IPTVvel 25 mbitesre nőne az internet csomagom, annak, aminek ha jól látom 4 mbit a garantált letöltése (tapasztalataim szerint szinte nagyobbra nem is megy, vagy gyereknapkor maximum) de igazából engem nem érdekelek a nagy számok, csak az hogy végre egyenletes, folyamatos internetelérésem legyen és ne kelljen félni attól, hogy bármelyik pillanatban úgy gondolja, hogy neki nincs kedve.
Ha ezt megkapom az IPTVre váltáskor, akkor én leszek a világ legboldogabb embere.
Zavarérzékenységen mondjuk azt érted, ha telefonál valaki a lakásban vagy a szomszédban? Vagy időjárás?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Nem rég váltottam IPtv-re, mert ugye lecseréltem a régi katódcsöves tv-t.
A problémám a következő.
Kaptam ugye egy cisco epc3925 modem-router kombót, ami tök jó, hogy van, de ha arra csatlakoztatom a TV-m, akkor nem látja a TV-t a laptopom. A TV lan kábellel van csatlakoztatva a routerhez, a laptop pedig wifi-n keresztűl kapcsolódik.
Rádugtam a régi routerem a cisco-ra, nagy nehezen, sikerült összehoznom, hogy az is ossza a netet, és lám, egyből jött a kis ablak, hogy Új hardver, és meg is volt a TV.
Aztán sajnos pár napja állandóan elszáll a net, szakadozik stb...
Ennek öröméri kiszedtem az Asus routerem, és most a Cisco nyomatja a wifit, és lám, nem szakad. Tudtok valami megoldást, hogy miért nem csatlakozik a hálózatba a TV? A router látja, csak a többi gép nem.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
vtechun
veterán
válasz KonzolKartel #4395 üzenetére
kapcsold ki a routerben a tűzfalat.
-
wwhy
veterán
Az utóbbi időben egyre gyakoribb
1. az RTL Klub lefagy, egyszerűen át kell ugrani és csak az STB többszöri ki-bekapcsa után jön be a csatorna
2. a tv-re küldött kép tök sötét, mintha a tv fényereje le lenne véve 10-20-ra, az STB többszöri ki-bekapcsa után minden visszaáll;
3. egyáltalán nincs hang, az STB többszöri ki-bekapcsa után minden OK.a felvett műsorok miatt nem akarom hibára bejelenteni egyelőre, de ha így megy, akkor egy napos full tévézés lesz
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
őstag
-
afro9
tag
Amúgy érdemes felvevős set-top-boxot kérni? Tehát funkcionalitását tekintve megéri, ha amúgy van DVD felvevőnk? Illetve ez valós idejű műsor megállítása, vagy késleltetése funkció gondolom csak annyi, hogy elkezdi felvenni, majd azt visszajátssza, nem?
Arra lennék kíváncsi, hogy akiknek már van ilyenjük, azok milyen gyakran használják.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest